UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE EMRE’NİN KAVUŞMA ANI

'MasterChef Türkiye 2021' yarışmasının favorileri arasında gösterilmesine karşın geçtiğimiz haftalarda elenerek, hem şefler Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nu hem de ekranları başındaki birçok izleyiciyi şaşkınlığa uğratan Emre Büber'den beklenen paylaşım geldi. İşte detaylar...

İŞTE EMRE’NİN KAVUŞMA ANI

Emre Büber, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, dördüncü sezonuyla tv8'de ekranlara gelen 'MasterChef Türkiye 2021' yarışmasından iki hafta önce elenerek herkesi şaşkına çevirmişti.

"KAYBETTİĞİN İÇİN DEĞİL, VAZGEÇTİĞİN İÇİN ÜZGÜNÜM"

Jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, eleme gecesinde, "Bizim tanıdığımız Emre'nin bu tabağı bitirememe ihtimali sıfır. Ben seni en az 5'te görüyordum, 5 kesin" demişti.

Üzüntüsünü ve şaşkınlığını gizleyemeyen bir diğer şef Somer Sivrioğlu ise "Çok üzgünüm Emre. Kaybettiğin için değil, vazgeçtiğin için üzgünüm' açıklamasında bulunmuştu.

"AİLEMLE KONUŞMAYA İHTİYACIM VAR"

Elendikten sonra gözyaşlarını tutamayan Emre ise "Buraya başvurmadan önce kendimi dağıtmıştım. Buraya gelmek için altı ay hazırlandım. Toparlandım, eski Emre'den eser kalmadı. Ama ister istemez duygusallık oluyor. Buraya gelmek hep hayalimdi" şeklinde konuşmuştu.

Büber, "Burada olmak gurur verici bir şey. Tadında bıraktım. Ne kadar arkadaşlar olsa da burada insan bazen çok yalnız hissediyor. Ailemle konuşmaya ihtiyacım oluyor. Kafamı toparlayamadım, bahane değil" ifadelerini kullanmıştı.

"ŞÜKÜR KAVUŞTURANA"

MasterChef Emre, elendikten sonra yarışma boyunca özlemini dile getirdiği oğluna kavuştu. Büber, Instagram hesabından paylaştığı oğluyla sevgi dolu pozlarına, "Şükür kavuşturana" notu ve kalp emojisi ekledi.

Yarışma sürecinde oğluna olan sevgisini her fırsatta dile getiren Emre Büber, oğlunun fotoğrafını karşısına koyarak yemek yapıyordu.

Çocuğundan bahsettiği anlarda gözyaşlarına hakim olamayan MasterChef Emre'nin evladına duyduğu sevgi, izleyicilere de duygu dolu anlar yaşatmıştı.

Yarışmaya vedasınn ardından hakkında pek çok iddia ortaya atılan Emre Büber, parkinson hastası olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtmişti.

MASTERCHEF'TEN KİM ELENDİ?

Sevilen yarışmada 21 Kasım Pazar akşamı eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca gerçekleştirilen takım oyunları sonunda çıkarılan altı eleme adayı Sergen, Azize, Tahsin, Pelin, Safanur ve Hasan, ilk olarak mantarla yaratıcı tabak çıkardı. Son turda ise Mehmet Şef'in imza tabağı elenen ismi belirledi.

Son üçe kalan Safanur Azize ve Pelin arasından Azize, MasterChef hayallerine veda etti. Somer Şef, "Azize hayat her zaman bize ikinci şansı vermiyor. Sen şanslı insanlardan birisin, bu şansı aldın. Geçen hafta bu saatlerde sana veda ederken yine veda ediyoruz. İlk kez birine ikinci kez veda etmiş oluyoruz" dedi.

Azize, "Hikayesini yazan insanlardanım, hayalimi kovalayan insanlardanım. Çok güzel insanlar tanıdım. Gerçekten hayatım boyunca yaşayamayacağım şeyleri yaşattınız bana. Olmadı, elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Şu anda yine gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.11.2021 16:10:02
ETİKETLERMasterchef  emre büber