UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TECAVÜZ SKANDALI!

İtalya'nın Bari kentinde yaşayan bir jinekoloğun, hastalarını kansere sebebiyet veren insan papiloma virüsünü cinsel ilişkiye girerek yok ettiğine inandırarak tecavüz ettiği ortaya çıktı.

TECAVÜZ  SKANDALI!

İtalya’da 68 yaşındaki bir jinekoloğun mide bulandıran “tedavi yöntemi” ifşa oldu… İtalya’nın güneyindeki Bari kentinde yaşayan Giovanni Miniello’nun hastalarından birinin yerel medyaya konuşmasıyla ortaya çıkan ifşa hem ülkede hem de uluslararası kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Le Iene isimli TV programına çıkan bir kadın Miniello’nun kendisinde kansere sebebiyet veren insan papiloma virüsü tespit edildiğini söylediğini açıkladı. Her ne kadar test sonuçlarında bu virüs bulunmasa da doktorun ikna olmadığı ve kendisine, “Senin aşılı birisiyle cinsel ilişkiye girmen gerek. Ben aşı oldum, istersen ben sen iyileştirebilirim” dediğini söyledi.

Jinekoloğun, otel odasında görüştüğü “hastası” ile görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı.

İsmini açıklamayan kadının ifşasından sonra televizyon ekibi gizli kamerayla birlikte bir kadını hasta gibi doktorun ofisine gönderdi. Gizli kamerada kadını ikna eden doktor, kadınla otelde buluşma konusunda anlaştı.

Otel odasında gizli kamerayla çekildiğini bilmeyen doktor penisi hakkında, “Sihirli flüt” ve “Penislerin Aziz Padre Pio’su” yorumunu yaptı. Padre Pio, insanları iyileştirdiğine inanılan 20’nci yüzyılda yaşamış bir din insanı olarak biliniyor.

Fakat doktor tam cinsel ilişkiye girecekken kamera ekibi otel odasını bastı ve doktoru ifşa etti.

Son Güncelleme: 25.11.2021 09:17:16
ETİKETLERjinekolog