UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ, GİRESUN DUVARINA TOSLADI

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Beşiktaş- Giresunspor maçı 27 Kasım 2021 Cumartesi oynandı. Saat 19.00'da başlayan Beşiktaş- Giresunspor maçı beIN SPORTS 1 üzerinden canlı yayınlandı.

BEŞİKTAŞ, GİRESUN DUVARINA TOSLADI

Vodafone Park Stadyumu'nda oynanan Beşiktaş- Giresunspor maçında Beşiktaş, Giresunspor'u ağırladı. Beşiktaş oynanan 5 maçta 4'ünden mağlup ayrılmıştı. Giresunspor ile oynanan maçta da kaybeden taraf Beşiktaş oldu. Peki BJK Giresun maçı kaç kaç bitti?

Hüseyin Göçek tarafından yönetilen Beşiktaş- Giresunspor maçı 4-0'lık skor ile sona erdi. Beşiktaş maça Mert, Rosier, Larin, Vida, Umut, Josef, Pjanic, Ghezzal, Necip, N'Koudou ve Batshuayi 11'iyle başladı. Giresunspor ise Okan, Zeki, Diarra, Traore, Aziz Behich, Flavio, Sergio, Perez, Diabate, Suleymanov ve Balde ilk 11'iyle maça başladı.

Giresunspor, Rosier'in elle oynamasından sonra penaltı kazandı ve 22. dakikada penaltı vuruşu ile Fousseni Diabate maçın ilk golünü atarak Giresunspor'u 1-0 öne çıkardı. Beşiktaş'ta ilk yarının bitmesine az bir süre kala 39. dakikada Necip Uysal direkt kırmızı kart gördü ve takım 10 kişiyle maça devam etti.

İlk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Balde, Beşiktaş kalecisi Mert Günok'un açığını değerlendirdi ve takımına ikinci golü kazandıran isim oldu. 55. dakikada atılan golün ardından 64. dakikada Sergio takımını 3-0 öne geçirdi. 90'a gelindiğinde Champness skoru 4-0 yaptı ve maç Giresunspor'un zaferiyle sona erdi.

Giresunspor'a yenilen Beşiktaş 14. haftada 5. yenilgisini aldı. Beşiktaş tabloda 10. sırada yer aldı. Giresunspor ise 16 puanla 13. sıraya ulaştı.

MAÇ ÖNCESİ SERGEN YALÇIN'DAN AÇIKLAMA!

Beşiktaş-Giresunspor maçı öncesinde açıklama yapan teknik direktör Sergen Yalçın Beşiktaş'ın en büyük unsurunun taraftarı olduğunu belirterek, "Taraftarın destek vermediği, onaylamadığı yerde durma şansımız yok. Destekleri nedeniyle onlara teşekkür ediyoruz. Onlara istedikleri sonuçları vermek istiyoruz ama şu ana kadar işler iyi gitmedi." ifadelerini kullandı. Açıklamalarına devam eden Yalçın, "Kendi sahamızda oynuyoruz, kazanmak istiyoruz. Bugün iyi bir oyun, iyi bir mücadeleyle kazanırsak güven tazeler, moral motivasyon kazanırız. İnşallah böyle olur." dedi.

Son Güncelleme: 27.11.2021 22:00:08
ETİKETLERspor  beşiktaş  giresun