UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METROBÜSLER DUVAR OLDU

İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü motosiklet geçişine kapatıldı. Köprü girişinde emniyet şeridinde motosikletliler uzun süre yağmur altında bekledi. Öte yandan köprüde kaydedilen ilginç anlar ortaya çıktı. Lodosta köprüden geçmekte zorlanan motosikletlilere, metrobüsler duvar oldu. Metrobüsler motosikletlileri aralarına alarak savrulmalarını önledi.

METROBÜSLER DUVAR OLDU

İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçmek isteyen motosikletliler zor anlar yaşadı. Lodos nedeniyle köprü üzerinde ilerlemekte zorlanan motosikletlerin Avrupa'dan Anadolu yakasına geçişleri durduruldu. Emniyet şeridinde uzun bir motosikletli kuyruğu oluştu. Yaklaşık 200 motosikletli köprü girişinde üzerinde bekletildi. Zor anlar yaşadıklarını belirten sürücüler, havanın normale dönmesini bekledi.

İstanbul'a lodos şoku! Hızı 130 kilometreye çıktı, ölü ve yaralılar var

"SENELERDİR MOTOSİKLET SÜRÜYORUM BÖYLE HAVA GÖRMEDİM"

Motosiklet sürücüsü Hayrettin Özcan , "Havanın dinmesini bekliyoruz ama dinecek gibi değil. Tutunamıyorsunuz rüzgarın hangi yönden estiği hiç belli değil. Senelerdir motosiklet sürüyorum ben böyle hava görmedim. Aklı olan bu köprüye girmesin" dedi.

Motosikletlilerin köprülerde zor anları

"KÖPRÜDEN GEÇERKEN AŞIRI RÜZGAR NEDENİYLE DEVRİLDİM"

Çok zorlandıklarını söyleyen motosiklet sürücüsü Oktay Bayraktar ise, "Bir saat önce köprüden geçerken aşırı rüzgardan motorumla devrildim. İkimiz birden yan yattık. Gelirken tereddüt ediyordum nasıl döneceğim diye. Memur arkadaş bizi çevirdi. Aşırı rüzgardan dolayı motorların tehlike yaratmasından dolayı bekliyoruz. Şu an çok tehlikeli" diye konuştu.

METROBÜSLER DUVAR OLDU

İstanbul’da etkili olan lodos nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden geçmekte zorluk çeken motosiklet sürücülerinin yardımına metrobüsler koştu. Motosikletler ile yan yana ilerleyen İki metrobüs, köprüde ilerleyen motosikletliler için adeta rüzgara karşı duvar oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Motosikletlilerin köprülerde zor anları

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından, Lodos ve şiddetli rüzgar sabah saatlerinden itibaren İstanbul’da etkisini gösteriyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsünde ilerleyen motosikletliler de lodos nedeniyle zor anlar yaşadı. Motosikletlilerin yardımına metrobüs sürücüleri koştu. İki metrobüs sürücüsü, metrobüsleri motosikletler ile yan yana gidecek şekilde ilerletti. Metrobüsler rüzgara karşı motosikletlilere adeta duvar oldu. Metrobüslerin, köprüden geçmekte zorlanan motosikletliler için rüzgara karşı duvar olduğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme: 29.11.2021 18:09:49
ETİKETLERlodos  motosiklet  boğaz  istanbul  motosiklet  metrobüs