UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞAKŞEHİR'DE BEKLENMEYEN AYRILIK YAŞANACAK MI?

Geçtiğimiz haftalarda kendisine yöneltilen transfer sorusuna 'Gençleşmemiz gerekiyor' cevabını veren Emre Belözoğlu, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Epureanu ile vedalaşacak.Emre Belözoğlu'nun Epureanu'nun yerine düşündüğü isim ise Fenerbahçe'den. Başarılı teknik direktör, Sarı- Lacivertlilerde sportif direktörlük görevini yürütürken transferini gerçekleştirdiği Mauricio Lemos'u takımında görmek istiyor.

BAŞAKŞEHİR'DE BEKLENMEYEN AYRILIK YAŞANACAK MI?

Emre belözoğlu kararını verdi!

Başakşehir kariyerine rüya gibi bir başlangıç yapan Emre Belözoğlu, devre arası ve sezon sonu transfer planlaması için harekete geçti. Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren Emre Belözoğlu sürpriz bir karara imza attı. Başakşehir'de sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere.Emre Belözoğlu'nun göreve başlamasıyla üst üste aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanan Başkaşehir'de flaş gelişmeler yaşanıyor.Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Başakşehir'in başına geçen Emre Belözoğlu'nun Turuncu-Lacivertlilerdeki kariyeri olağanüstü başlamıştı. Devre arası ve sezon sonu transfer planlaması için kolları sıvayan Emre Belözoğlu, takımdan ayrılacak ilk ismi belirledi.Buna göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Alexandru Epureanu'nun 8 yıllık Başakşehir macerası noktalanıyor.

Akşam'da yer alan habere göre Başakşehir'de transfer çalışmalarına başlayan Emre Belözoğlu, Alexandru Epureanu ile ayrılık kararı aldı. 

Son Güncelleme: 3.12.2021 18:16:52
ETİKETLERemrebelözoğlu  başakşehir