UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEFNE SAMYELİ HAVUZDA KIZLARI ALTIN KELEBEK'TE

49 yaşındaki ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli bir süredir yurt dışında tatil yapıyor. Altın Kelebek için dönmeyen Samyeli'nin kızları Derin ve Deren, annelerinin yerine kırmızı halıdaydı. Samyeli ise o sırada havuz keyfi yaptığı anları paylaştı.

DEFNE SAMYELİ HAVUZDA KIZLARI ALTIN KELEBEK'TE

Güzelliği ve pozlarıyla dikkat çeken oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Son dönemde yurt dışında stres atan ve tatil yapan Samyeli, Altın Kelebek Ödülleri için de dönüş yapmadı.

Tatiline devam eden Samyeli'nin yerine kızları Derin ve Deren Talu, kırmızı halıda boy gösterdi. Güzelliği ile yıllara meydan okuyan ünlü şarkıcı ve oyuncu ise o saatlerde havuz kenarındaydı.Akşam saatlerinde havuz kenarında vakit geçiren ünlü isim siyah bikinisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Samyeli'nin bikinili pozlarına takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.

Defne Samyeli, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. 1995–2011 yılları arasında Eren Talu ile evlilik yaşayan Samyeli, "Keşke daha geç evlenseydim dedin mi?" sorusuna yanıt verdi."Eren bana başka şans tanımadı. Kendimi dört ayda evli buldum, anlamadım bile. Kendimi çok uyanık zannediyordum. Eren 'Neden evlenmeyelim? Bu basın bizi ayırır' dedi." Öte yandan Samyeli, bir daha evlenmeyi düşünmediğini de söyledi.

Sunuculuk ve oyunculuğun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de bilinen Samyeli, "Kendimi bildim bileli şarkı söylüyorum. Yedi yaşında TRT İstanbul Çocuk Korosu'ndaydım. 21-22 yaşlarında Melih Kibar ile ilk albümümü çıkardım. Sonra Onno Tunç ile çalıştım" ifadelerini kullandı.Defne Samyeli, "Paralel olarak televizyon hayatım da devam ettiği için Deren'e hamile kaldığım için müziğe ara vermek zorunda kaldım. İleride bir gün sahneye çıkıp şarkı söyleyeceğimi düşünmüyordum" açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 6.12.2021 18:38:12
ETİKETLERbikini  defnesamyeli