UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CİNCİ HOCA REZALETİ!

İstismarın ortaya çıkmasının ardından kendisini 'hoca' olarak tanıtan Ö.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNCİ HOCA  REZALETİ!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi’nde kendisini 'hoca' olarak tanıtan Ö.S., "Sana eşcinsel cin musallat olmuş" dediği bir genci cinsel istismara maruz bıraktı.

19 Kasım'da "başına sürekli olarak talihsizlik geldiğini" söyleyen bir genç, annesiyle birlikte kendisini 'hoca' olarak tanıtan Ö.S.'nin evine gitti. İlk ziyarette Ö.S.'nin isteğiyle odada yalnız kaldıklarını aktaran genç, hocanın kendisine, "Sana eşcinsel cin musallat olmuş" dediğini söyledi.

Diken'den Canan Coşkun'un haberine göre; istismara maruz kalan genç, ifadesinde şunları kaydetti:

'SANA EŞCİNSEL CİNLER MUSALLAT OLMUŞ'

"Hocayla baş başa kaldığımda bana ‘Bu zamana kadar bir erkekle ilişkiye girdin mi’ dedi ve ardından ‘Sana eşcinsel cin musallat olmuş, bunu görebiliyorum’ dedi. Ardından bana sorular sormaya devam etti. Sohbet ettikçe kız arkadaşımdan muhabbet açıldı. Kız arkadaşımı çok sevdiğimi, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğumuzu anlattım. Hoca bana ‘Kız arkadaşın çocuk aldırdı mı? O kız sen hayatındayken başka biriyle birlikte olmuş. Bana bunu cinler söyledi. O kızdan en yakın zamanda ayrıl. Başkasının artığıyla sen mi uğraşacaksın’ dedi. O sırada bana dönerek dua okudu, üfledi. Bana ‘Sana dört tane cin musallat olmuş. Bunlardan bir tanesi eşcinsel cin’ dedi. Hoca’ya bunlardan nasıl kurtulabileceğimi sordum. O da bana ‘Bugün eve gittiğinde mastürbasyon yap. Bunu yaparken de video kaydına al ve bana gönder’ dedi."

Genç, ifadesinde video kaydı aldığını ancak sırtı dönük olduğu için Ö.S. tarafından kabul edilmediğini söyledi. Bir gün sonra arkadaşıyla birlikte Ö.S.'nin evine giden genç bu kez, "4 bin TL'ye aile koruma muskası" hazırlandığını belirtti.

'MASTÜRBASYON YAP, O SIRADA CİNLER GELİYOR'

Daha sonra Ö.S.’nin arkadaşını gönderdiğini belirten mağdur şöyle devam etti:

"Arkadaşım odadan çıktıktan sonra hoca bana ‘Ben de odadan çıkayım. Sen mastürbasyon yap, haz al. Eşcinsel cinler o sırada geliyor’ dedi. Ben ereksiyon olmayınca, 'O zaman benim yanımda mastürbasyon yap. Çünkü ereksiyon olman lazım. O anda eşcinsel cinler geliyor' dedi.

KENDİSİNE ORAL SEKS YAPILMASINI İSTEDİ

İstismara maruz kalan gencin aktarımına göre; Ö.S. mağdurdan kendisine dokunmasını ve oral seks yapmasını istedi. Mağdur da Ö.S.’ye mastürbasyon yaptı.

Mağdur, Ö.S.’nin “Cinler bizi eşcinsel sansın”, “Beni kız olarak düşün, kalçalarımı elle”, “Cinleri topluyorum” dediğini ve “Toplanın, toplanın” diye kendi kendine konuştuğunu da anlattı.

Mağdur, Ö.S.’nin kendisine öpüşmekten hoşlanıp hoşlanmadığını sorduğunu, şalvarını indirdiğini ve “Son bir cin kaldı. Bunu da alalım da yarına bırakmayalım” dediğini aktardı.

TUTUKLANDI

Ailesinin yönlendirmesiyle jandarma karakoluna giden mağdur, Ö.S.’den davacı oldu. Adliyeye sevk edilen Ö.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Söz konusu kişinin sosyal medya hesaplarında Medresetü'l Mahmudiyye isimli bir yerde çalıştığı yazıyor.

Son Güncelleme: 9.12.2021 11:52:14
ETİKETLERcinci hoca