UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELİF ŞEN’E 8 YIL HAPİS!

Kerem Tunçeri’nin mesajlarını sosyal medyadan ifşa eden Elif Şen hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istendi.

ELİF ŞEN’E 8 YIL HAPİS!

Günaydın köşe yazarı Tuba Kalçık, bugünkü yazısında Kerem Tunçeri’yi kaleme aldı.

İşte o yazı;

Biliyorsunuz bir süredir, sosyal medyadan birçok ünlü erkeğin mesajları ifşa ediliyor. Öyle bir hale geldi ki ünlü erkekler artık neredeyse haftada bir, yeni bir ifşa ile medyanın gündemine düşüyorlar. Popüler olmak için ahlakmış, etikmiş hiçe sayarak ne var ne yoksa ortaya döküyorlar. Karşı tarafı itibarsızlaştırmak ve reklam yapmak isteyen kadınların en çok başvurduğu yöntem bu oldu son zamanlarda.

8 YIL HAPSİ İSTENDİ

Bundan en çok muzdarip olan isimlerin başında ise eski basketbolcu Kerem Tunçeri geliyor. Geçtiğimiz günlerde Günaydın’ın manşetinden verilen, Atakan Irmak imzalı haberden öğrendik ki Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden Elif Şen hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istendi.

Şen'in 'Alkollüydüm, özür dilerim' açıklaması Tunçeri'nin davadan vazgeçmesine yetmedi. Bu dava birçok 'ifşacı' için caydırıcı bir dava olacak gibi görünüyor.

Sosyal medyadan DM'deki yazışmaları ünlü olmak ya da konuşulmak için yayınlayan kadınlara ders olmasını umut ediyorum. Özel hayatı ihlal etmenin yanı sıra karşı tarafı toplum içinde itibarsızlaştırmanın bir bedeli olmalı, yoksa bu ifşaların önüne geçmek mümkün olmaz...

Son Güncelleme: 10.12.2021 12:15:58
ETİKETLERkerem tunçeri  elif şen  aslı enver