UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADIKÖY’DE KORKUNÇ OLAY!

İstanbul Kadıköy'de korkunç bir olay yaşandı. Bir restoranda, Demet S., Tolga Ergen tarafından başından vurularak yaralandı. Demet S.'nin Tolga Ergen hakkında daha önce defalarca şikayetçi olduğu ortaya çıktı...

KADIKÖY’DE  KORKUNÇ  OLAY!

İstanbul Kadıköy'de beş kez şikayet etti, yine de korunamadı. Olay Kadıköy'deki bir restoranda meydana geldi. Demet S., Tolga Ergen isimli erkek tarafından başından vurularak yaralandı. Demet S.'nin Tolga Ergen hakkında daha önce defalarca şikayetçi olduğu belirtildi.

Tolga Ergen tabancasını olay yerinde bırakarak kaçmaya çalıştığı sırada Bostancı Polis Merkezi Amirliği ekiplerince yakalandı. Şüphelinin yapılan üst aramasında uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yaralanan Demet S.'nin ise hayati tehlikesinin olmadığı fakat tedavisinin devam ettiği belirtildi. Ayrıca Demet S.'nin olaydan yaklaşık 1 ay önce şüpheli Tolga Ergen'den "tehdit" suçundan şikayetçi olduğu öğrenildi

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen Tolga Ergen burada savcıya ifade verdi. Savcılık şüpheliyi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti. Anadolu Sulh Ceza Hakimliği de şüpheli Tolga Ergen'in "Kasten öldürmeye teşebbüs etme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Son Güncelleme: 14.12.2021 12:14:26
ETİKETLERkadıköy