UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK MALLARINA “HÜCUM” BAŞLIYOR!

Başta İranlılar olmak üzere, Türkiye’de ve özellikle de İstanbul’da konut almak için pazartesinden itibaren kalabalık gruplar halinde yabancı alıcıların özellikle İstanbul’a gelecekleri öğrenildi. Türkiye’de elinde dolar bulunduran ve artık zirve yapan dolarla yerli sermayenin de şu anda çok ucuz görünen ve yeni yılda yüzde 100 pahalanacağı söylenen ev, arsa v.s için, Merkez Bankası kararından sonra harekete geçti.

TÜRK MALLARINA “HÜCUM” BAŞLIYOR!

Türk mallarına hücum başlıyor.

Bulgaristan’da küçük çapta, yiyecek, içecek sektöründe görülen hücumdan sonra esas, konut, arsa satın almak için başta İranlılar olmak üzere yabancı yatırımcıların bu ucuzluktan faydalanmak için yarından itibaren ülkemize akın edecekleri söyleniyor.

Bu arada birçok satıcı ev ve arsa satışları ilanlarını geri çekerken, 2022’de yaşanmasını beklenen acil ihtiyacı olmayanlar yüzde yüzlük artışı bekliyorlar.

Sizce bu işten kim karlı çıkacak?.. Türk Lirası’nda yaşanan bu düşüşten sonra satın almalarla beraber ülkeye girecek olan döviz ile ülkemiz mi, yoksa ucuz fiyattan malları alan yabancılar ve ellerinde doları olanlar mı?..

Sizce?..

Yorumlarınızı ucankustv 'deki postun altına yapabilirsiniz... 

Son Güncelleme: 16.12.2021 15:00:11
ETİKETLERdolar  konut  ev  asgari ücret