UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEMRE’DEN GÜLÇİN’E İMALI PAYLAŞIM

Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı bir trafik kazası geçirmişti. Kazada Ergül yaralanırken, Lafçı ise yaşamını yitirmişti. Hepsi grubunun diğer üyeleri arasında yer alan Cemre Kemer arkadaşının başına gelenlerden sonra yaptığı paylaşımlarla tepki çekti.

CEMRE’DEN GÜLÇİN’E İMALI PAYLAŞIM

Gülçin Ergül'ün başına gelenlerden sonra Cemre Kemer'in paylaşımı tepki çekti!

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden olan Gülçin Ergül trafik kazası geçirmiş ve kazada sevgilisi hayatını kaybetmişti. Erdal Şeyda Lafçı'nın ölüm haberiyle yıkılan Ergül'ün ise sağlık durumu iyiye gidiyor.

Gülçin Ergül'ün bu kötü haberle yıkılmasının ardından gözler diğer grup üyelerine çevrildi ancak bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ekipten kimse konuyla ilgili bir paylaşım yapmadı.

Cemre Kemer cenazeden sonraki gün yaptığı üst üste paylaşımlarla ise tepki gördü. Cemre Kemer gelin tepkiler üzerine bir paylaşımına ise şu yorumu bıraktı:

"Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir."

ARALARI ESKİSİ GİBİ DEĞİL

Gülçin Ergül daha önce yaptığı bir açıklamada Kemer'le ilişkisi hakkında "Eskisi gibi o kadar yakın olmadığımız için nikaha davet etmemesinde bir anormallik yok. Kırgınlık yok, biz artık barıştık zaten" ifadesini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 16.12.2021 17:50:29
ETİKETLERhepsi  cemre  gülçin