UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY'DA İSTİFA DEPREMİ!

Rezan Epözdemir ve Köksal Ünlü görevlerinden ayrıldı

GALATASARAY'DA İSTİFA DEPREMİ!

Galatasaray yönetiminde istifalar peş peşe geliyor. Başkan vekili Rezan Epözdemir'in ardından bugün de sarı-kırmızılı kulübün genel sekreteri Köksal Ünlü, istifa dilekçesini yazarak resmen yönetim kuruluna sundu. Öte yandan Galatasaray, başkan yardımcısı Rezan Epözdemir ve Köksal Ünlü'nün istifa ettiğini resmen açıkladı.

Galatasaray yönetiminde istifalar peş peşe geliyor. Başkan vekili Rezan Epözdemir'in ardından bugün de sarı-kırmızılı kulübün genel sekreteri Köksal Ünlü, istifa dilekçesini resmen yönetim kuruluna sundu. Galatasaray, başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'in istifa ettiğini resmen açıkladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, kulüp başkan yardımcılığı ve Sportif AŞ başkan vekilliğinden istifa eden Rezan Epözdemir'in görevleri sona erse de yol arkadaşlıklarının devam edeceğini bildirdi.

Elmas, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yayımladığı mesajda, Epözdemir'in dün tüm görevlerinden saygı duyduğu kişisel sebeplerle istifa ettiğini kendisine bildirdiğini kaydetti.

Rezan Epözdemir'e çalışmaları için teşekkür eden Elmas, "Sevgili Rezan Bey'e yönetimde olduğu süre boyunca şahsıma göstermiş olduğu yakınlık ve destek, ayrıca hukuk, kadın futbolu ve görev aldığı diğer tüm konularda Galatasaray'a aidiyet duygusuyla sergilediği yüksek görev bilinci ve başarılı çalışmaları için şahsım, yönetim kurulumuz ve Galatasaray Spor Kulübü adına teşekkür ederim. Yönetim kurulu içindeki birlikteliğimiz sona ermiş olsa da bizi buluşturan Galatasaray değerleri ve sevgisindeki yol arkadaşlığımız devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Rezan Epözdemir, Burak Elmas'ın başkanlığından bu yana yaklaşık 6 ay başkan yardımcılığı görevini yürüttü.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, kulübün genel sekreteri Köksal Ünlü'nün istifa ettiğini açıkladı.

Son Güncelleme: 17.12.2021 00:07:26
ETİKETLERgalatasaray  istifa