UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN SEKS İTİRAFI!

Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu James Franco, hakkında yöneltilen 'cinsel saldırı' iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Franco, öğretmenlik yaptığı dönemde öğrencileriyle cinsel ilişki yaşadığını itiraf etti.

ÜNLÜ OYUNCUDAN SEKS İTİRAFI!

Hollywood’un ünlü isimlerinden James Franco, cinsel taciz iddialarının ortaya atılmasından neredeyse dört yıl sonra oyunculuk okulundayken öğrencileriyle seks yaptığını itiraf etti.

Franco’ya “Kız öğrencilere yönelik cinsel içerikli davranışlarda bulunduğu” için dava açılmış, ünlü yıldız, Temmuz ayında 2,2 milyon dolar ödemeyi kabul etmişti.

Jess Cagle’ın Podcast’inde konuşan Franco, öğretmenlik yaparken “öğrencilerle yattığını ve bunun yanlış olduğunu” söyledi. Franco, okula kadınları cinsel amaçlarla cezbetmek için başlamadığını da sözlerine ekledi.

 ‘UZUN SÜRE SESSİZ KALMAK ZORUNDAYDIM’

Oyuncu bu kadar uzun süre sessiz kalmasıyla ilgili olarak da “bana üzülen insanlar vardı ve onları dinlemem gerekiyordu” ifadelerinde bulundu.

Studio 4 oyunculuk okuluna devam eden Sarah Tither-Kaplan ve Toni Gaal, Franco’nun “eğitim adına kişisel ve profesyonel cinsel sömürüsüne maruz kalan genç kadınlardan oluşan bir boru hattı oluşturmaya” çalıştığını iddia etmişti.

2019’da Los Angeles’ta açılan toplu davada, Franco’nun pozisyonunu kötüye kullandığı da iddia edildi.

 ‘DOLANDIRICILIK KURBANI’YIZ İDDİASI

Açılan davada mağdur öğrenciler, “cinsel olarak nesneleştirilip sindirildiklerini” belirtirken, ödeme yaptıkları bir okulda bu durumla karşılaştıkları için ‘dolandırıcılık kurbanı’ olduklarını iddia ettiler.

Son Güncelleme: 23.12.2021 12:39:03
ETİKETLERjames franco