UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA ÖZTÜRK‘GLOBAL ÇAPTA ÖNEMLİ ORGANİZASYONLAR ÜSTLENİYORUZ’

Girne merkezli olarak gerçekleştirdiği yatırımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran ünlü girişimci Mustafa Öztürk; “Club Beyond” ve “La Nouba” isimli iki adet eğlence mekânının işletmeciliğini sürdürüyor. Kıbrıs’ta eğlence sektörüne damga vurmayı başaran yatırımlarıyla anılıyor olsa da başarılı iş insanı, adını ilk kez Outwork alternative Media & Event Company şirketiyle duyurmuştu.

MUSTAFA ÖZTÜRK‘GLOBAL ÇAPTA ÖNEMLİ ORGANİZASYONLAR ÜSTLENİYORUZ’

Outwork alternative Media & Event Company şirketinin başına geçtiği 2007 yılından beri birçok festivalin organizasyonunu üslenen Mustafa Öztürk ulusal ve global manada ünlü onlarca ismin Girne’ye getirilmesinde aktif rol aldıklarının altını çizdi.

Şirketinin küresel çapta kurduğu iş birliklerinin yanında üslendikleri çok büyük organizasyonlardan da bahseden Öztürk; “Uluslararası iş birliklerimizle marka değerimizi büyüttük. Global ölçekte tanınırlığa sahip olan birçok markanın organizasyonlarını üsleniyor, ünlü isimlerin ülkemize getirilmesinde aktif rol alıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her organizasyon bir sonraki için daha büyük projelerin kapısını aralıyor.” Şeklinde konuştu.  

“İstanbul Merkezli Olarak Faaliyet Gösteriyoruz”

Girne’de doğan ve gençlik dönemini büyük oranda bu şehirde geçiren Mustafa Öztürk; “Outwork alternative Media & Event Company olarak İstanbul merkezli olarak faaliyet gösteriyoruz. İstanbul tüm iş dünyasının ve markaların en aktif olduğu şehirlerden biri. Burada faaliyet alanımızı her geçen gün genişleterek daha fazla büyümeyi hedefliyoruz.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. 

Son Güncelleme: 6.01.2022 15:48:25