UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOĞURDU VE ÇÖPE ATTI!

ABD'nin New Mexico eyaletinde yaşanan korkunç olayda 18 yaşındaki bir genç kadın yeni doğan bebeğini çöp konteynerine atarken kameralara yakalandı.

DOĞURDU VE ÇÖPE ATTI!

Tüyler ürperten olay, ABD'nin New Mexico eyaletinde yaşandı. Yeni doğan bebeğini çöp kutusuna atan bir kadın saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Bebeğini sanki bir çöpmüş gibi çöp konteynerine atan kadının rahat tavırları dikkat çekerken, bebek altı saat sonra canlı olarak çöpten çıkartıldı.

Bir kadının yeni doğan bebeğini terk ettiği anı güvenlik kamerası yakaladı. 18 yaşındaki Alexis Avila adındaki kadının arabayla çöp konteynerine yanaştığı, bebeği bir çöp torbasına koyduğu çöp kutusuna attığı görülüyor.

ABD'nin New Mexico eyaletinde yaşanan dehşet verici görüntülerden altı saat sonra bebeğin ağlama seslerini duyan üç kişinin çöp kutusuna uzanarak baktığı ve bebeği çıkarttıkları da yine güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Bebek hastanede tedavi altına alınırken durumunun stabil olduğu kaydedildi. Anne ise suçunu itiraf ederek cinayete teşebbüsten tutuklandı.

Öte yandan bebeği çöp kutusundan çıkaran kişi verdiği demeçte anneye tepki göstererek, 'Bunu gördüğümde şoka girdim. Her gece bu bebeğin çöp kutusuna atıldığını düşünmekten uyuyamıyorum. Üzgünüm ama bu nasıl şey? Bu kötülük' şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 11.01.2022 11:13:52
ETİKETLERbebek  doğum  çöp