UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RTÜK BAŞKAN YARDIMCISI SAHİP ÇIKTI!

Oyuncu Batuhan Karacakaya, YouTube kanalı ‘Bi Başka’ programında Netflix dizilerinin sahnelerini eleştirdi. Muhafazakar olduğunu söyleyen Karacakaya’yı RTÜK destekledi.

RTÜK BAŞKAN YARDIMCISI SAHİP ÇIKTI!

Oyuncu Batuhan Karacakaya, YouTube kanalı ‘Bi Başka’ programında Netflix dizilerinin sahnelerini eleştirdi. Muhafazakar olduğunu söyleyen Karacakaya'yı, RTÜK destekledi.

 Oyuncu Batuhan Karacakaya, dizi ve film platformu Netflix’te yer alan sahneleri ‘açıklığı’ sebebiyle eleştirdi. Karacakaya, YouTube’da yayınlanan ‘Bi Başka’ isimli programda şu ifadeleri kullandı:‘Bazı dizileri salonda izleyemiyorum.RTÜK,tabi ki bu kadar katı olmamalı ama cılkını çıkaranlar da var yani.Ben rahatsız oluyorum böyle şeylerden.Belli dozajda olması niyetindeyim.’

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu attığı twitle oyuncu Batuhan Karacakaya’ya destek vererek: ‘Oyuncu Batuhan Karacakaya(!) özgürlük havarilerinden bu sözleri nedeniyle linç yemiş. Belli kesim işine gelince özgürlük işine gelmeyince linç. Neden rahatsız oluyorsunuz, adam hem para veriyorum ama rahatsızım diyor kişisel fikrini ortaya koyuyor.’ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 14.01.2022 21:47:49
ETİKETLERrtük  batuhankaracakaya