UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAPIK DOKTORUN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

Sapık doktorun yeni vukuatları ortaya çıktı! Mesajlaşma programı Telegram üzerinden kurduğu gruplarda çocukların cinsel istismara uğradığı görüntüleri paylaşan ve bunların ticaretini yapan 43 şüpheliyle birlikte gözaltına alınan fakat daha sonra serbest bırakılan beyin cerrahının yeni skandalları ortaya çıktı.

SAPIK DOKTORUN  YENİ GÖRÜNTÜLERİ  ORTAYA ÇIKTI!

Çocukların istismara uğradığı videoları para karşılığında satan iğrenç şebeke çökertildi. O çeteyle birlikte gözaltına alınan fakat daha sonra mahkemece serbest bırakılan beyin cerrahı K.M'nın eşi ve başka kadınlarla yaşadığı cinsel birliktelikleri bilgisayarında tuttuğu, görüntüleri kaydettiği ortaya çıktı.

BİRÇOK KADINLA VİDEOSU ÇIKTI! HASTALARIN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP...

Birçok kadınla videosu çıkan beyin cerrahı K.M'nin bilgisayarında ve telefonunda hastaların sedye üzerinde çıplak halde çekilmiş fotoğrafları da bulundu. Milliyet'in haberine göre söz konusu doktor görev yaptığı şehirden İstanbul'a getirildi ve suçlamaları kabul etti.

EŞİ VE İŞ ARKADAŞI ŞİKAYETÇİ OLMADI

Sapık doktorun sorgusu sona erdi. Videolarda yer alan K.M'nin eşi ve iş arkadaşı beyin cerrahından şikayetçi olmadı. Doktor K.M adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Son Güncelleme: 21.01.2022 08:49:12
ETİKETLERsapık doktor