UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CİNAYETİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

İstanbul Tuzla'da 10 Ocak'ta 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Korkunç cinayete ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Dilara Yıldız'ın endişeli olduğu, şüphelinin bir anda yere doğru ittiği Dilara Yıldız’a peş peşe ateş ettiği yer aldı.

CİNAYETİN GÖRÜNTÜLERİ  ORTAYA ÇIKTI!

Tuzla'da 10 Ocak 2021 tarihinde 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız'ı silahla öldüren eski nişanlısı Oktay Dönmez, “tasarlayarak öldürme”, “silahla yağmaya teşebbüs”, “silahla cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

CİNAYET ANI KAMERADA! PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

Korkunç cinayete ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, bir restoranda Dilara Yıldız’ın Oktay Dönmez’in yanında oturduğu, karşılarında ise başka bir şahsın bulunduğu görülüyor. Yıldız’ın endişeli bir ifadeyle ellerini yüzüne doğru götürdüğü, telefonla görüşen şüpheli Dönmez’in telefonu kapatıp bir anda ayağı kalktığı, Dilara Yıldız’ın şüpheliye engel olmaya çalıştığı, Dönmez’in Yıldız’ı yere doğru ittiği, yere düşen genç kadına peş peşe ateş ettiği görülüyor. Bu sırada mekanda bulunan 2 şahsın da kaçarak uzaklaştığı, peşlerinden giden şüphelinin onlara doğru ateş ettiği, daha sonra polis ekiplerinin geldiğini fark eden şüpheli Dönmez’in yere doğru yüzüstü yatarak teslim olduğu yer alıyor.

Son Güncelleme: 24.01.2022 10:10:31
ETİKETLERistanbul  tuzla