UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİDEN SAĞANAK VE KAR UYARISI!

Meteorolojiden alınan son bilgilere göre bugün Marmara, kıyı Ege, Akdeniz ve Karadeniz'de sağanak; Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ise kar bekleniyor. Sıcaklıklar iç ve batı kesimlerde 2 ilâ 4 derece artıyor.

METEOROLOJİDEN  SAĞANAK VE KAR UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çanakkale, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Elazığ, Bingöl çevreleri ve Erzurum'un güney kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

MARMARA VE KIYI EGE'DE SAĞANAK

Yağışların Güney Ege kıyıları, Antalya, Çanakkale çevreleri ve Marmara'nın kuzeydoğusunda yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

İÇ VE BATI KESİMLERDE SICAKLIK ARTIYOR

Ülke genelinde buzlanma ve don ile birlikte kuzey ve iç kesimlerde pus, yer yer sis görülmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 29.01.2022 08:56:22
ETİKETLERmeteoroloji  kar