UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI!

İstanbul hava durumu ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Meteoroloji'nin yaptığı değerlendirmelere göre; İstanbul'da bugün akşam saatlerinden (18.00)'den sonra sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan; fırtına beklentisi de mevcut. Fırtınanın hızının saatte 75-85 KM'ye kadar çıkacağı ve Çarşamba/Perşembe günlerine kadar devam edeceği ifade ediliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da yarın İstanbul'da kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarılarda bulundu.

KUVVETLİ RÜZGAR VE  FIRTINA UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kıyı ve Kuzey Ege, Doğu Akdeniz ile Antalya, Isparta, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra Marmara'nın batısı ile Antalya'nın doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul için yapılan değerlendirmeye, "Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı" notu düşüldü.

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da İstabullulara kritik uyarılarda bulundu. Vali Yerlikaya açıklamasında: "Kıymetli hemşehrilerim, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre İstanbul'da yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Özellikle okullarda, trafikte ve parklarda tedbiri elden bırakmayalım." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 7.02.2022 14:40:02
ETİKETLERali yerlikaya  fırtına  rüzgar