UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI MESAİSİNE BAŞLADI!

Koronavirüs testi negatif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor.

CUMHURBAŞKANI MESAİSİNE BAŞLADI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Öncelikle ilgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum. bu süreci diyebilirim ki çok rahat atlattık. Tabiki bunda aşının faydası muhakkak oldu. Ben, 2 Sinovac 3’te Biontech oldum. Bu aşıların tesiri ile de hamdolsun rahat bir şekilde ve kısa bir zamanda geçirmiş oldum. Yani 4-5 gün içerisinde aslında biz negatife döndük. Cuma ile birlikte halkımla bütünleşeyim istedim.

Pazartesi nasip olursa BAE'ye bir seyahatim olacak. Şu an itibarıyla süreç içerisinde ne kırgınlık, ne yorgunluk, bitkinlik olmadı. Evimde de çalışmalarını uluslararası, ulusal hepsini aynı şekilde yürüttüm. Ankara'da arkadaşlarımla olamadım fakat İstanbul'dan Ankara'ya sürekli video konferansla olsa da irtibatı sürdürdük. Geçen hafta cumartesi günü Zonguldak'taki tünellerin açılışına yine buradan katıldım. Tabi muhteşem eser meydana geldi. Adına yakışır oldu, Teoman hocamız Allah rahmet eylesin bambaşka bir isimdi.

Henüz eşim atlatamadı. Şu anda bütün tedbirlere devam ediyor. Ama rahatsızlığı inanıyorum ki pazartesi gününe kadar inşallah atlatır. O beni yalnız bırakmaz. Muhakkak benimle beraber olması lazım.

Muhalefetin elektrik ve doğal gaz spekülatifi boşa çıkarmak gerekiyor. Muhalefetin anlattığı, yaygara kopardığı gibi durum söz konusu değil. Biz şu anda vatandaşımızı rahatlatabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti yaptık, uyguladık. Uygulamaya devam ediyoruz. Biz vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz.

Son Güncelleme: 11.02.2022 15:09:15
ETİKETLERerdoğan