UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İÇKİSİNE İLAÇ KATIP, SEDYEDE TECAVÜZ ETTİ!

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanenin başhekimi, odasına çağırdığı kadın doktora tuzak kurdu. Doktorun içkisine ilaç katarak sedyede tecavüz eden başhekim, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İÇKİSİNE İLAÇ KATIP,  SEDYEDE TECAVÜZ ETTİ!

Edirne'de yaşayan, ancak Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanede doktor olarak çalışan yabancı uyruklu E.V.'nin iddialarına göre, çalıştığı hastanenin başhekimi A.Ç. nöbet gecesi kendisini odasına çağırıp sohbet etmeye başladı.

Sohbet esnasında başhekimin kendisine ikram ettiği içkiyi içtiğini ifade eden kadın doktor, bu sırada başhekimin kendisine hap verdiğini bu hapı da içtiğini anlattı.

SEDYEYE YATIRIP KIYAFETLERİNİ ÇIKARDI

Hapı içtikten sonra kontrolünü kaybeden kadın, başhekim tarafından odadaki sedyenin üzerine yatırılmasının ardından, başhekimin odanın kapılarını kilitleyip kendisinin kıyafetlerini çıkarmaya başladığını öne sürdü.

Kullandığı hap ve içki nedeniyle zayıf düştüğünü ve başhekime karşı koyamadığını anlatan kadın doktor, kendisine cinsel saldırıda bulunulduğunu iddia etti.

BAŞHEKİM TUTUKLANDI

Yaşadığı dehşet verici olayın ardından ikamet ettiği şehir olan Edirne'de psikoloğa giden kadın doktor, başhekim hakkında şikayetçi olmaya karar verdi. Şikayet üzerine gözaltına alınan başhekim, tutuklandı.

"RIZASI DIŞINDA BİR ŞEY YAPMADIM"

Başhekim A.Ç. hakkında Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde nitelikli cinsel saldırı suçundan dava açıldı. Duruşmaya tutuklu sanık başhekim A.Ç. ve avukatlarıyla birlikte mağdur doktor E.V.'nin avukatları katıldı.

Duruşma savcısı, başhekim A.Ç.'nin nitelikli cinsel saldırı suçundan cezalandırılmasını istedi. Son sözü sorulan sanık başhekim A.Ç., "Rızası dışında bir şey yapmadım. Bu suçu işlemedim" dedi. Kadın doktor E.V.'nin avukatı Bedia Mutlu Mirzabey de savunmasında, doktor olan mağdurun namus değerleri hakkında yalan söylemeyeceğini söyledi.

CEZADA İNDİRİM YAPILDI

Mahkeme heyeti; sanık başhekim A.Ç.'nin nitelikli cinsel saldırı suçundan takdiren asgari hadden 12 yıl hapis, taciz olayını kendisini beden veya ruh bakımından savunamayacak kadın doktora karşı gerçekleştirmesi kanaatine varıldığından cezasında artırım yapılarak 18 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına; öte yandan geçmişi, verilen cezanın geleceği üzerindeki olası etkileri indirim sebebi kabul edilerek 15 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Son Güncelleme: 15.02.2022 14:17:02
ETİKETLERdoktor  başhekim