UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇAVUŞOĞLU BATIRIYOR ERDOĞAN ÇIKARIYOR!

Politikada hatta dış politikada en önemli özelliklerden biri, iyi polis/kötü polis uyarlamasıdır! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duruşu belli! Bu durumda Çavuşoğlu, daha yapıcı bir politika izlemesi gerekirken, Erdoğan’ın kötü bir kopyası gibi davranmaya çalışınca, tüm dünya ile aramız bozulmuştu. Şimdi iş yine Erdoğan’a düştü! Çavuşoğlu batırırken, bir yandan iç problemlerle uğraşan Erdoğan, bir yandan da adeta bir dışişleri bakanı gibi davranıp, tüm dünyayla ilişkileri toplamak için uğraş veriyor.

ÇAVUŞOĞLU BATIRIYOR ERDOĞAN ÇIKARIYOR!

Zaten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun seyahatlerine bakarsak…

Ukrayna’da kıyamet kopuyor, bir bakıyorsunuz Maldivler’de…

Yine en önemli dönemlerde bir bakıyorsunuz bu kez Haiti’de… (Haiti deyince orda bir durmak gerek… Haiti ile ilgili konular adeta kitap olur çünkü!)

Buralar dışında ciddi temaslara gelindiğinde, sürekli bir kavga çıkarma duruşu var. Erdoğan gibi bir duruş yapmaya çalışıyor ama eline yüzüne bulaştırıyor. Sonuçta tüm dünya ile ilişkiler bozuluyor. Sonra gitsin toparlasın Erdoğan…

Türkiye’de kaldığında ise herkesin bildiği bir golf grubu var. Onlarla doğruca Antalya’ya… Millet bu kadar dert çekerken hiç sıkılmadan golf dergilerine poz veriyor. (Ayrıca Antalya vakaları da yine kitap olur!)

ÇAVUŞOĞLU KORONAVİRÜS OLDU!

Bu arada dün İsrail’le görüşmeye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu değil de İbrahim Kalın’ın gideceği açıklanıp, spekülasyonlar başladıktan sonra Çavuşoğlu’nun bugün korona olduğunu açıklaması da yine bu dedikoduların üstüne tuz-biber ekecek gibi…

UçanKuş ailesi olarak Çavuşoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme: 16.02.2022 18:12:07
ETİKETLERmevlüt çavuşoğlu