UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE BU İĞRENÇ OLAYI KONUŞMUŞTU!

Esenyurt'ta, sitenin asansöründe bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan suça sürüklenen çocuk, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

TÜRKİYE BU İĞRENÇ OLAYI KONUŞMUŞTU!

Türkiye'nin günlerce konuştuğu iğrenç olayda yeni bir gelişme yaşandı. 16 yaşındaki yabancı uyruklu A.A. Esenyurt'ta bir rezidansın asansöründe bir kadına tecavüz girişiminde bulunmuş daha sonra da tekme atarak kaçmıştı. Olayla ilgili Bakırköy 1. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki görülen duruşmaya, tutuklu sanık A.A. ile tarafların avukatları katıldı.

MÜŞTEKİDEN ÖZÜR DİLEDİ

Tercüman vasıtasıyla savunma yapan Filistin uyruklu suça sürüklenen çocuk A.A, müştekiden özür dileyerek, şeytana uyduğunu ve olay günü arkadaşıyla alkol aldıklarını söyledi.

"KENDİSİNİ ÖPMEK, SARILMAK İSTEDİM"

Arkadaşının kadını takip ettiğini belirten A.A, "Ben de ona inandım. Müştekinin arkasından gidip tuttum. Kendisini öpmek, sarılmak istedim. Müştekinin çorabını çıkarmaya çalıştığımı hatırlamıyorum. Öyle bir niyetim de yoktu. Heyetinizden affımı ve tahliyemi istiyorum. Ailem zor durumdadır, onları geçindiriyorum." ifadelerini kullandı.

Arkadaşının oturduğu siteye duvardan atlayarak girdiğini anlatan A.A, bahçede dolaşırken müştekiyi gördüğünü aktardı.

Son Güncelleme: 19.02.2022 17:08:32
ETİKETLEResenyurt