UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZCAN DENİZ HAKKINDA BOMBA İDDİA!

Eski eşi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aşk yaşadığı İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile geçtiğimiz ay ilk kez fotoğraf paylaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise bir mekan çıkışı sevgilisiyle görüntülenen Özcan Deniz, hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile yaşadığı sorunlu boşanma sürecinin ardından aradığı aşkı buldu.

ÖZCAN DENİZ HAKKINDA BOMBA İDDİA!

Kendisinden 24 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz, ilişkisini doludizgin yaşamaya devam ediyor. Aşklarını magazin basınından uzakta yaşayan ünlü çift, Sevgililer Günü'nde Yeniköy'de bir kebapçıda yemek yedi. Samar Dadgar kameraların görüntü aldığını fark edince sevgilisi Özcan Deniz'in yanından uzaklaştı. Çiftle ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

TV100'ün haberine göre; Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'la evlenmeden önce de genç modacıyla beraberlik yaşadığı, boşandıktan sonra tekrar görüşmeye başladığı iddia edildi.

Çıkan bu iddiaya Özcan Deniz’in nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

İranlı modacı da 2 Ocak tarihinde Instagram hesabından oyuncu ile karelerine yer vermiş, takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni almıştı.

Son Güncelleme: 21.02.2022 18:20:51
ETİKETLERözcan deniz