UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

THOR’DAN, DİLAN’A İLAN-I AŞK

Thor Saevarsson (37), evlilik hazırlığı yaptığı oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in (27) doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. İzlandalı yönetmen, kendisinden 10 yaş küçük sevgilisine, aşk dolu bir not yazdı.

THOR’DAN, DİLAN’A İLAN-I AŞK

Geçtiğimiz sene İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile yeni bir aşka yelken açan Dilan Çiçek Deniz, 27 yaşına bastı. Saevarsson, iki ay önce Boğaz Köprüsü'nde 'Evet' yanıtını aldığı ünlü oyuncunun doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

"HAYATIMIN IŞIĞI, SEN BENİM HER ŞEYİMSİN"

Birlikte çekilen eski fotoğraflarını yayınlayan Thor Saevarsson; Deniz'e, "İki ruhun birbirini tesadüfen bulmadığını söylüyorlar... Hayatımın ışığı, belimin ateşi... Günahım, ruhum... Doğum günlerinin en güzelini dilerim, sen benim her şeyimsin" sözleriyle aşkını haykırdı.

SEVGİLİSİNE KAYITSIZ KALMADI

Müstakbel eşinin bu sözlerine kayıtsız kalmayan Dilan Çiçek Deniz ise Saevarsson'a "Sen benim her şeyimsin!" ifadeleriyle yanıt verdi. Ünlü çiftin paylaşımları takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Yıldız Teknik Üniversitesi'nin düzenlediği ödül törenine katılan Dilan Çiçek Deniz, geceden fotoğrafları Instagram hesabından paylaşmıştı. Deniz'e sevgilisinden yorum gecikmemişti. Saevarsson, ünlü oyuncuya, "Karım..." diyerek, seslenmişti. Ünlü oyuncu ise nikah masasına oturmaya hazırlandığı Thor Saevarsson'a, "Kocam..." yanıtını vermişti.

"EVET' DEDİM!"

Öte yandan evlilik teklifi sonrası mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Dilan Çiçek Deniz, bu fotoğrafına, "Evet' dedim!" notunu düşmüştü. Takipçileri ise Deniz'in tektaşını sergilediği gönderiye, "Mutluluklar!" yorumları yağdırmıştı.

Son Güncelleme: 1.03.2022 09:51:55
ETİKETLERthor dilan aşk