UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“2022’DEN BEKLENTİM…”

Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülenen Seda Sayan, pırlanta yüzüğüyle dikkatleri üzerine çekti. Daha önce altı kez evlenip boşanan Sayan, son olarak organizatör Ata Çağlayan ile anılmıştı. Sayan, "Aşka kalbinizi kapattınız mı?" sorusuna böyle yanıt verdi...

“2022’DEN BEKLENTİM…”

Seda Sayan, önceki gün Etiler'deydi. Bir arkadaşıyla alışveriş turuna çıktığını ifade eden ünlü şarkıcı, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Sanatçılarına şarkı çalışması yaptığını belirten Sayan, "Sanatçılarım var, biliyorsunuz. Safiye Soyman, Esra Özmen ve Çağlar Ökten. Üç single çıkarıyorum, üçü de Sezen Aksu şarkısı seslendirecek. Hepsi sözümü dinliyor, ben de onların üzerlerine titriyorum" dedi.

Pırlanta yüzükleri sorulan şarkıcı, "Günlük hayatta kullandığım şeyler, büyütmeyin. Her pırlantamı kendim alıyorum çok şükür" diyerek, gülümsedi.

59 yaşındaki sanatçı, "Aşka kalbinizi kapattınız mı? Yanınızda uzun süredir kimseyi göremiyoruz" sorusuna, "Kim diyor, yok öyle bir şey. Aşka kalbimi kapatır mıyım? 2022'den beklentim büyük bu konuda" cevabını verdi.

Milliyet'in haberine göre; Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Sayan, "Ata Çağlayan ile aşk yok, iş var, çok iş var. Bundan sonra birçok projede yer alacağız inşallah" demişti.

Son Güncelleme: 3.03.2022 13:20:04
ETİKETLERSEDA SAYAN AŞK EVLİLİK