UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OTELİN 7'NCİ KATINDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ!

İstanbul'da bir otelde eşiyle kavga eden sonra da otelden çıkmak isterken eşi tarafından sürüklenerek tekrar otel odasına alınan Ebru Cizdam, otelin 7. katından düşerek hayatını kaybetti.

OTELİN 7'NCİ KATINDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ!

Korkunç olay, İstanbul Beşiktaş'ta yaşandı. Eşiyle tartışan daha sonra da çıktığı otel odasına eşi tarafından sürüklenerek alınan Ebru Cizdam, 7'nci kattan düşerek hayatını kaybetti.

 Olayın cinayet mi intihar mı olduğu araştırılırken 41 yaşındaki Ebru Cizdam, bugün memleketi Edirne'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede anneleri Ebru Cizdam'ın tabutuna sarılan çocukları zor anlar yaşarken yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Tutuklanan Ebru Cizdam'ın kocası ifadesinde ise "Onu indirmeye çalıştım ancak başarılı olamadım, aşağı düştü’’ dediği öğrenildi.

7'NCİ KATTAN DÜŞTÜ, KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İddialara göre, yurt dışında yaşayan ancak kısa bir süre önce İstanbul’a gelen 41 yaşındaki Ebru Cizdam ve 42 yaşındaki eşi Özgür Aydoğan, Beşiktaş Ortaköy’de ünlü bir otele yerleşti. Genç çift, 2 Mart Çarşamba gecesi bir mekana gidip alkol aldıktan sonra birçok kez kavga etti. İlerleyen dakikalarda çift, kavga ederek otelin odasına girdiler ve burada da kavga etmeyi sürdürdüler. Kavga esnasında otel odasından çıkan kadın, eşi tarafından kısa süreli sürüklenerek tekrardan otelin odasına alındı. Daha sonra otelin 7’nci katından düşerek ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Son Güncelleme: 5.03.2022 17:26:25