UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENAN İMİRZALIOĞLU “BABALIK TECRÜBELERİMİ…”

Ulus’ta objekttiflere takılan Kenan İmirzalıoğlu, mutluluğunu muhabirlerle paylaştı. Mayıs sonu gibi ikinci bebeklerini kucaklarına alacaklarını söyleyen İmirzalıoğlu, “Sinem’in sağlığı, sıhhati yerinde. Mayıs sonu gibi inşallah Allah tamamına erdirecek” dedi.

KENAN İMİRZALIOĞLU “BABALIK TECRÜBELERİMİ…”

“ÖNE ÇIKAN İSİM YOK”
Kızlarına henüz isim düşünmediklerini ifade eden oyuncu, "daha düşünüyoruz. Karar vermiş değiliz. Öne çıkan bir isim yok. Arada kalıyoruz. Nasıl olsa öğreneceksiniz” diye konuştu. Doğuma hazırlanan eşi Sinem Kobal ile sık sık ege’ye gidip geldikleri yazılan kenan imirzalıoğlu, “bunlardan benim hiç haberim yok. İstanbul’dayız sürekli” diyerek, çıkan haberleri yalanladı.

 

“BENDEN DAHA TECRÜBELİLER VAR”
ilk kez baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ ile konuştuklarını açıklayan oyuncu, “benden daha tecrübeliler var ama tecrübelerimi kıvanç ile paylaşıyorum. Çok mutlu oldu, çok sevindi. Çocuk, isteyenler için yuvaya geldiği zaman bambaşka bir hale dönüşüyor. Ailenin varlığı, köklenmesi, gücü, neşesi, sevgisi... O yüzden diyorum,  allah isteyen herkese versin” dedi.


PROJE PROJE”
Kenan İmirzalıoğlu, Cüneyt Arkın’ın 'Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli, bir kadını oynamam. Yaptığın işin sana yakışması lazım. Biz anadolu çocuğuyuz" sözleri hatırlatılınca, "Cüneyt Arkın büyük bir değer. Saygı duyarım. Herkesin düşüncesi kendisini bağlar. Tamamen iş senaryoya bağlı, içimizdeki insanı duyguyu ne kadar ortaya çıkaracağına bağlı. O yüzden önden bir takım olurlar ya da olmazlar ortaya koymak ne kadar doğru bilmiyorum. Proje proje değerlendirmek lazım” şeklinde konuştu.

 

 "YAPARIM DEDİĞİM İŞ ÇIKMADI"
'KİM MİLYONER OLMAK İSTER' adlı bilgi yarışmasını sunan yakışıklı oyuncu, yeni projeleri sorulunca, “teklif edilen projeler var. Değerlendiriyorum, ama 'bunu yaparım' dediğim bir iş daha çıkmadı" dedi.

Son Güncelleme: 5.03.2022 17:55:10