UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞARKI SÖYLEDİĞİ RİNGTE UKRAYNA’YA DESTEĞİNİ GÖSTERDİ

Sinan akçıl geçtiğimiz akşam Güngören’de bulunun spor salonunda boks ringine çıktı.

ŞARKI SÖYLEDİĞİ RİNGTE UKRAYNA’YA DESTEĞİNİ GÖSTERDİ

 

 

ŞARKI SÖYLEDİĞİ RİNGTE UKRAYNA’YA DESTEĞİNİ GÖSTERDİ

 

Sinan akçıl geçtiğimiz akşam Güngören’de bulunun spor salonunda boks sahnesine çıktı. Ringte şarkılarıyla seyircilerin alkışlarını toplayan Akçıl ardından içine giydiği sarı mavi renkte olan zafer işaretli tişörtünü göstererek Ukrayna’ya desteğini dile getirdi. Savaşın son bulması çağrısını yapan Akçıl gece sonu basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

 

“DEMET KOLAY AJDA ZOR”

 

Birçok sanatçıyla işbirliği yapan Akçıl, çalıştığınız en sor ve en kolay isimler nelerdir sorusuna, “Demet Akalın ile çalışmak çok kolay. Bir kere dinlenmek ona yetiyor. Ama Ajda Pekkan çok titizlikle çalışıyor bu yüzden Ajda Pekkan zorlayan bir isim” açıklamasında bulundu.

 

“ELEŞTİRMEK BİZE DÜŞMEZ”

 

Son günlerde her yaptığı olay olan Gülşen’in sahne kıyafetleri ve şarkısı hakkında düşünceleri sorulan Akçıl, “Gülşen’i eleştirmek bize düşmez. Onun yaptığı sahne şovu. Ayrıca boşanma iddialarına da inanmıyorum. Ozan çok iyi bir aile babası.” İfadelerini kullandı.

 

“DİLBER AY 1, BERGEN 2 NUMARA”

 

Son olarak Bergen filmi hakkında soru sorulan Akçıl, “Bergen filmi ile ilgili yorumum yok çünkü izlemedim. Ben daha çok Dilberaycıyım. Orda da Büşra’nın çok iyi oynadığını düşünüyorum. Kendi sesinden güzel şarkılar dinledik. Bence 1 numara Dilber Ay, Bergen 2 numara” dedi.

 

 


Son Güncelleme: 13.03.2022 12:15:06
ETİKETLERsinan akçıl