UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KAYBEDEN TAKIM HANGİSİ!...

Survivor All Star'da yeni bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımının mücadele verdiği oyunun sonucunda mağlup olan takım eleme adayı çıkardı. Mücadelenin ardından izleyiciler 19 Mart Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu sorularıyla kazanan takımı araştırıyor. İşte Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım ve eleme adayı…

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KAYBEDEN TAKIM HANGİSİ!...

Survivor adasında ünlüler ve gönüllüler heyecan dolu bir dokunulmazlık oyununda daha karşı karşıya geldi. Kadınlar ve erkekler olarak ayrı ayrı yarışan iki takımdan biri eleme adayı çıkardı. Peki 19 Mart Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım ve eleme adayı ve bugünkü yarışmanın detayları…

 

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 19 MART
Survivor'da dokunulmazlık oyununda kadınlar mücadelesini Gönüllüler takımı kazandı.
Erkekler mücadelesinde ise 7-5'ten skoru 7-7'ye getiren Ünlüler takımı oldu.
En iyi erkek yarışmacıların mücadelesinde Ünlüler takımından Atakan, Gönüllüler takımından Berkan mücadele etti.
Berkan sayıyı takımına kazandırdı ve 2-0'lık skorla Survivor'da Gönülüler takımı ikinci dokunulmazlığın sahibi oldu…


DOKUNULMAZLIK ÖDÜLÜ GÖNÜLLÜLERE GİTTİ!

Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler takımı burger ödülünün de sahibi oldu. Survivor'da bu hafta ikinci konseyini yaşayacak olan Ünlüler takımı ise Mert'in ardından bir ismi daha eleme potasına göndermek zorunda!

SURVİVOR HAFTANIN İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?
Survivor'da kaybedilen ikinci dokunulmazlığın ardından Ünlüler takımı konseyinde en çok ismi yazılan isim haftanın eleme adayı oldu. İşte konseyde belirlenen isim yarışmanın sevenlerini şaşkına uğrattı.

Survivor'da kaybedilen ikinci dokunulmazlığın ardından Ünlüler takımı konseyinde en çok ismi yazılan isim haftanın ikinci eleme adayı oldu. Ünlüler takımında yapılan oylama sonucunda Barış en fazla oyu alarak haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Son Güncelleme: 20.03.2022 13:21:53