UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZİRVEDEYİM SESİM DUYULMUYOR

Neslim Güngen her geçen gün büyümeye devam ediyor.

ZİRVEDEYİM SESİM DUYULMUYOR

Güzellik sektörüne yeni bir soluk getiren ve Türkiye’nin bir numaralı güzellik markası olan Neslim Güngen 63 şubeye ulaştı. Güzellik sağlık, saç ekimi ve diş üzerine açılan yeni merkezleri ile tepeden tırnağa hizmet vermeye başlayan Neslim Güngen Uçankuş tv kameralarına çok özel açıklamalarda bulundu.

23 YILLIK BİR TECRÜBE

Güzelliği tepeden tırnağa kıyafet dahil bir uyum olarak tanımlayan neslim Güngen 23 yıllık bir deneyim ile çalışıyorum ailemiz çok büyük  şuan da 2500 kadına istihdam sağlıyorum bununla beraber ilerleyen süreçte daha çok kadına dokunmak daha çok istihdam sağlamak istiyorum bizi tercih edenler bizimle beraber sektöre 10-0 önce başlaya bilirler diye de ekliyor.

SAĞLIK TURİZMİNDE NESLİM GÜNGEN DEVRİMİ

Sağlık turizmi sektörüne hızlı bir giriş yapan Neslim güngen ilerleyen zamanlarda Neslim güngenden öncesi ve sonrası olucak. Ülkemize bu konuda yeni bir vizyon getiricez yine rol model olmaya devam edeceklerini söyledi.

GÜZELLİK ŞARKISI ZİRVEDE

İş kadını kimliğinin yanında şarkıcı kimliği ile de büyük kitlelere hitap eden Neslim Güngen bu benim hobim daha 1 ay oldu çıkalı ama şuan çok iyi gidiyor kendi yazdığım vizyon adlı parçam var 1 nisan da da onu çıkarmayı planlıyorum çoğu sanatçıdan daha çok şarkı çıkarıyorum dedi.

Şarkıcılıkta ticari bir kaygısı olmayan Güngen hedefim ilerleyen zamanlarda gittiğim bayilerimde kadınlar matinası yapmak gidip kadınları toplayıp gönlünüzce eğlenmek kadınlara dokunmak onlarla güzel vakit geçirmek istiyorum bir kadın isterse herşeyi yapar yeterki istesin.

MEHMETÇİK VAKFINA YAPTIĞI BAĞIŞ İLE ÖRNEK OLUYOR

Basına yansıyan haberlere de açıklık getiren Güngen normalde yaptığım yardımları söylemeyi sevmem ama basına yansıdığı için ve rol model olmasını istediğim için söyleyebilirim alma verme dengesi gerçekten çok önemli ben buna inanırım kazancımızın bi kısmını Mehmetçik vakfına bağışladık bunun dışında da tüp bebek tedavisi görmek isteyenlere yardımcı oluyorum olmaya da devam edicem asıl şimdi başlıyoruz dedi.

Son Güncelleme: 24.03.2022 23:02:35
ETİKETLERneslim güngen