UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU HAFTA KİMLER İNDİ KİMLER ÇIKTI?

Bu hafta kimler indi kimler çıktı? İşte UçanKuş'un klasikleşmiş inenler- çıkanlar listesi.

BU HAFTA KİMLER İNDİ KİMLER ÇIKTI?

5- NATO

NATO, Rusya’ın Ukrayna’yı işgali sürecinde çok pasif kaldı. Caydırıcı hareketlerden de uzak kalan NATO inenler listemizde 5 numarada.

4- FIS FIS İSMAİL

Fıs Fıs İsmail rolüyle tanıdığımız Süleyman Yağcı önce “Kadınlar tayt giymesin” dedi ardından “Umuma açık yerde sevgililer öpüşürse ben karışırım” diyerek tepkileri üstüne çıktı. Süleyman Yağcı inenler listemizde 4. sırada.

3- MESUT ÖZİL

Büyük umutlarla Fenerbahçe’ye gelen Mesut Özil hayal kırıklığı oldu… Oynadığı daha doğrusu oynayamadığı futbola taraftarları üzdü. Ve şimdi de kadro dışı bırakıldı. İnenler listemizde Mesut Özil 3. sırada.

2- ÜÇ KURUŞ

Üç Kuruş dizisi Çukur’un aksine seyirciyi çekemedi, beklenilen ratinglere ulaşamadı. Üç Kuruş inenler listemizde 2. sırada.

1-RUSYA

Haksız bir şekilde Ukrayna’ya saldıran Rusya inenler listemizin 1. sırasında.

 

ÇIKANLAR;

5- SEDA SAYAN

Yeniden evlenmeye hazırlanan Seda Sayan’ın programı da iyi gidiyor. Kısacası hem özel hayatında hem iş hayatında her şey yolunda. Seda Sayan çıkanlar listemizin 5. sırasında.

 

4- BERGEN

Bergen koronavirüsten korkan seyirciyi tekrar beyaz perdeyle barıştırdı. Rekorlar üstüne rekorlar kıran Bergen çıkanlar listemizde 4. sırada.

 

3- ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU

Pazartesi günlerinin tartışmasız en çok izlenen yapımı… Alparslan Büyük Selçuklu dizisi çıkanlar listemizde 3. sırada.

 

2- TRABZONSPOR

Yıllar yıllar sonra Trabzonspor şampiyonluğa koşuyor. Ama çıkanlar listemizde sadece şampiyonluğa koştuğu için değil aynı zamanda oynadığı güzel futbolla da yer almayı hak ediyor. Trabzonspor çıkanlar listemizde 2. sırada.

 

1-MÜZAKARELERİN MERKEZİ İSTANBUL

Rusya ve Ukrayna arasındaki barış müzakerelerinin merkezi İstanbul oldu. Kısacası bir kez daha dünyanın gözü kulağı İstanbul’a kesildi… Müzakerelerin merkezi, dünyanın incisi İstanbul çıkanlar listemizde 1. sırada.

Son Güncelleme: 29.03.2022 13:08:01
ETİKETLERinen çıkan