UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR'DA KİM ELENECEK?

Survivor 2022 All Star, birleşme partisi ardından tüm heyecanıyla devam ediyor. Dün akşam ekranlara gelen bölümde ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Takımlar iletişim ödülü için de yarıştı. Kaybeden takımda ise eleme adayını belirlemek için oylama yapıldı. Survivor SMS oylamasının yapıldığı gecede, Evrim'in gözyaşlarına boğulması dikkat çekti.

SURVIVOR'DA KİM ELENECEK?

Survivor 2022 All Star'da birleşme partisi sonrasında dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda ise eleme potasına giren yarışmacı belirlendi.

DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM

Survivor All Star’da dokunulmazlığı ünlüler takımı kazanmayı başardı. Ünlüler böylece iletişim ödülünün de sahibi oldu. Takım, ailelerinden gelen fotoğraflı mesajları okumaya hak kazandı.

Survivor'ın ekranlara gelen 61’inci bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanının ardından ada konseyi toplandı. Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyunu birleşme partisinden önce cuma ve cumartesi gecesi yapılmıştı. Oylamaların sonucunda Evrim ve Hikmet potaya girmişti. Son dokunulmazlık oyunu ise salı akşamı oynandı. Bu oyunda da yenilen gönüllülerde yarışmacılar, oylama yaparak adadan gitmesini istedikleri isimleri yazdı.

DÖRT YARIŞMACI POTADA

Acun Ilıcalı oylamaların tamamlanmasının ardından sonuçları açıkladı. Gönüllüler takımında yapılan oylamaya göre potaya giren isim Gökhan oldu. Performans birincisi olan Berkan ise dördüncü eleme adayı olarak Yasin'in ismini verdi. Konseyin sonunda dört yarışmacı için SMS oylaması gerçekleşti.

EVRİM’İN GÖZYAŞLARI

Seda ve Yağmur ile tartışma yaşayan Evrim konseyde gözyaşlarına boğuldu. Evrim "Defalarca potaya girdim, defalarca çıktım çıkacağım da. Bakalım ilk potaya girenler çıkabilecekler mi?" sözleri ile dikkat çekti.

Dört eleme adayının belli olduğu Survivor'da büyük eleme bu akşam gerçekleşecek. Salı akşamı yapılan SMS oylamasının sonuçlarına göre Hikmet, Yasin, Evrim ya da Gökhan adaya ve hayallerine veda edecek.

BİRLEŞME PARTİSİ

Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar yaşandı. Yarışmacılar hem şarkıcı Edis'i dinledi hem de kendi şarkılarını söyledi. Sude'nin şarkı söyledikten sonra Mert hakkında yaptığı açıklama olay oldu. Birleşme partisi öncesi adaya veda eden Mert Öcal ise, Sude Burcu'nun ifadelerine hızla yanıt verdi.

SUDE'DEN MERT'E OLAY GÖNDERME

Survivor birleşme partisinde Barış, Sude hakkında konuşurken, "Provaya gelirken burada dinledim güzel şarkı seçmişsin dedim. Bana birini çok andırıyor dedim. Boyuna da posuna da bin maşallah derken, keşke burada olsaydı dedim. O da 'umarım gelir' dedi." Ardından Sude'ye, "Uzaktan da olsa bakar' demedin mi?" diye sordu.

Sude ise bu durum karşısında gülerek Barış'ı onayladı. Bunun üzerine sunucu Murat Ceylan, "Bu arada bir mesajın varsa tutmayalım seni." deyince Sude, "Umarım dışarıda hala aynı durumdadır" ifadelerini kullandı. Bunun ardından ortama gülüşmeler hakim olurken Mert Öcal'dan yanıt gecikmedi.

Duruma Twitter üzerinden yanıt veren Mert Öcal, "Aynı durumdayım" yazdı ve kalpli göz emojisini kullandı. Ayrıca Instagram hesabının hikaye kısmından Sude Burcu'nun fotoğrafını koydu ve o fotoğrafı kalp emojisiyle paylaştı.

Son Güncelleme: 30.03.2022 11:27:02