UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

POMPALI TÜFEKLE DEHŞET SAÇAN BABA EŞİ VE OĞLUNU ÖLDÜRDÜ, KIZI...

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde Fatih Akça, eşi ve iki çocuğuna pompalı tüfekle ateş açtı. Eşi ve oğlu hayatını kaybederken diğer çocuğu evden kaçarak hayatını kurtardı.

POMPALI TÜFEKLE DEHŞET SAÇAN BABA EŞİ VE OĞLUNU ÖLDÜRDÜ, KIZI...

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde Fatih Akça (40), eşi ve iki çocuğuna pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda Bilge Akça ile oğlu 3 yaşındaki Muhammet Tahir Akça yaşamını yitirirken, 11 yaşındaki kızları Elçin Akça ile seken saçmayla yaralanan Fatih Akça hastaneye kaldırıldı. 8 yaşındaki Ayaz Akça ise evden kaçarak canını kurtardı.

UYUŞTURUCU MADDE ETKİSİNDE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Olay, saat 15.30 sıralarında Susurluk ilçesi kırsal Günaydın Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen Fatih Akça ile eşi Bilge Akça arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine odadaki pompalı tüfeği alan Fatih Akça, eşi Bilge Akça'ya, ardından da kendisine engel olmaya çalışan kızı Elçin Akça ile oğlu Muhammet Tahir Akça'ya ateş etti.

SAÇMALARDAN BİRİ EN KÜÇÜK ÇOCUĞUN GÖĞSÜNE İSABET ETTİ

Silah seslerini duyan çocuklarından Ayaz Akça evden kaçarken, Fatih Akça'nın tüfeğinden çıkan saçmalardan biri Bilge Akça'nın göğsüne, biri Elçin Akça'nın koluna, biri de en küçük çocukları Muhammet Tahir Akça'nın göğsüne isabet etti. Duvardan seken saçmalardan biri de Fatih Akça'nın bacağına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Bilge Akça ve en küçük çocukları Muhammet Tahir Akça'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Kolundan yaralanan Elçin Akça'nın ise Susurluk Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Fatih Akça ise tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 3.04.2022 10:55:52
ETİKETLERBAlikeSİR FATİH AKÇA