UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Survivor kim elendi, yokluk adasına hangi yarışmacı gitti? sorusu yarışmayı büyük bir heyecanla takip eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’da 3 Nisan Pazar akşamı üçüncü eleme adayı belli oldu. Peki, 3 Nisan 2022 Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Survivor 2022 All Star 3 Nisan Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor All Star’ın yeni bölümünde üçüncğ eleme adayı belli oldu. Programı takip eden izleyiciler 3 Nisan günü kimin eleme adayı olduğunu ve kimin dokunulmazlığı kazandığını merak ediyor.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da 3 Nisan Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Survivor'da Ardahan ve Barış'tan sonra 3. eleme adayı Gizem Meriç oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da elenen isim oynanan 4 dokunulmazlık oyununun ardından gerçekleşecek eleme konseyinde belli olacak.

SURVIVOR'DA YENİ DÖNEM VE YOKLUK ADASI

Acun Ilıcalı Survivor'daki yeni dönemin detaylarını ve yokluk adasını anlattı. "Bundan sonra dokunulmazlık dört tane olacak. Bundan sonra dördüncü eleme adayını performans birincisi belirlemeyecek. Bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Yokluk adası şartları şöyle:

Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Teknik ekipten hiçkimse olmayacak, eviniz olmayacak, sadece bir battaniye ve siz olacaksınız. 24 saat hiçkimse yok, konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Hiçkimseyle konuşmadan 24 saat geçireceksiniz. Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa takımınıza katılabileceksiniz. Bir avuç pirinciniz olacak ve sınırsız suyunuz olacak.

Günün belli vakitlerinde güvenlik kamerasına belli bir işaret yapıp konuşma yapacaksınız. Gece de evsiz birt ortamda o şartlarda yaşayacaksınız. Yakınlarda bir yerde sağlık ekibimiz olacak. Biz sizi izleyeceğiz ve herhangi bir tehlike söz konusu değil" dedi.

Son Güncelleme: 4.04.2022 12:13:25
ETİKETLERSURVIVOR ACUN ILICALI