UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANSU DERE, İSPANYOLCA KONUŞUP LA CASE DE PAPEL OYUNCUSUNA ÖDÜL

Fotogramas de Plata'da gerçekleşen ödül töreninde Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere sahneye çıkarak dizisi dalında "En İyi Kadın Oyuncu ödülünü" La Case De Papel dizisinin yıldızı Najva Nimri'ye verdi. Dere güzelliğiyle büyüledi.

CANSU DERE, İSPANYOLCA KONUŞUP LA CASE DE PAPEL OYUNCUSUNA ÖDÜL

Bu zamana kadar yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren Cansu Dere'nin ünü ülke dışını aştı. Dere, büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu İspanya'daki en önemli ödül törenine katıldı.

EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜNÜ TAKDİM ETTİ

Tiyatro ve televizyon dallarında en iyilerin ödüllendirildiği Fotogramas de Plata'da Cansu Dere sahneye çıkarak dizi dalında 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü takdim etti. Dere, ödülü La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri'ye verdi.

ADI SÖYLENİNCE ALKIŞ TUFANI KOPTU

Bu yıl 73'üncüsü gerçekleştirilen Fotogramas De Plata'da adı İspanyolca anons edilen Dere, alkış tufanıyla sahneye çıktı. Güzel oyuncu, dünya starlarının ödül aldığı törenden önce hayranlarıyla da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

KIRMIZI HALIDA BOL BOL POZ VERDİ

Cansu Dere ödül töreninde önde gelen isimlerle bir araya gelerek, gece boyunca sohbet etti. Sadakatsiz dizisinin başrolü, siyah sırt dekolteli elbisesiyle katıldığı kırmızı halıda da büyük bir ilgi gördü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, art arda poz vermeyi de ihmal etmedi.

Dün Madrid'de gerçekleşen törende Javier Badem, Penelope Cruz, Alba Flores, Pedro Almodovar gibi dünya starları ödül aldı.

Son Güncelleme: 5.04.2022 17:55:25
ETİKETLERCANSU DERE