UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LİG DEĞİŞTİREN TAKIMA RUSLAR SERVET YAĞDIRACAK

Ukrayna işgali sonrası Euroleague'den men edilen Rus takımları, yeni bir lig kurmaya hazırlanıyor. CSKA Moskova Başkanı Andrey Vatutin, "Rus kulüpleri gelecek sene EuroLeague'e alınmazsa kendi ligimizi kuracağız. Yeni lig için Fenerbahçe'ye de teklif götürdük. Burada kulüpler Euroleague'den en az 4 kat daha fazla gelir elde edecek. Toplamda 100 milyon euro dağıtılacak." ifadelerini kullandı.

LİG DEĞİŞTİREN TAKIMA RUSLAR SERVET YAĞDIRACAK

Ruslar, Fenerbahçe'nin kapısını çarpıcı bir teklifle çaldı. Ukrayna işgali sonrası Euroleague'den men edilen Rus takımları, yeni bir lig kurmaya hazırlanıyor. Konuya ilişkin konuşan CSKA Moskova Başkanı Andrey Vatutin, Fenerbahçe'ye teklif götürdüklerini açıkladı.

"FENERBAHÇE'YE TEKLİF GÖTÜRDÜK"

Akşam'ın Sırp basınından aktardığı habere göre, CSKA Başkanı Andrey Vatutin yaptığı açıklamada, "Rus kulüpleri gelecek sene Euroleague'e alınmazsa kendi ligimizi kuracağız. Yeni lig için Fenerbahçe'ye de teklif götürdük. Burada kulüpler Euroleague'den en az 4 kat daha fazla gelir elde edecek. Toplamda 100 milyon euro dağıtılacak." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 6.04.2022 23:03:32
ETİKETLERukrayna fenerbahçe