UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAĞLIK BAKANI SEKRETERİYLE YAKALANDI

Eski ABD Başkanı Bill Clinton'un sekreteri Monica Lewinsky ile yakalanması uzun süre ülke gündemini meşgul etmişti. Benzer bir olay da İngiltere'de yaşandı. İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, mecliste sekreteriyle birlikte yakınlaşırken yakalandı. Bu yaşananların ardından istifa eden Hancock hakkında dava açıldı.

SAĞLIK BAKANI SEKRETERİYLE YAKALANDI

Dünyanın en büyük ülkelerinden biri olan İngiltere, uzun süredir eski Sağlık Bakanı Matt Hancock'un yasak aşk skandalını konuşuyor. Sekreteri Gina Coladangelo ile birlikte parlementoda öpüşürken yakalanan Matt Hancock istifa etmişti. Evli olan Hancock'un eşi de boşanma davası açmıştı. Ada'yı karıştıran skandalın ardından yeni gelişmeyi duyurdular.

BAKANLIKTA ÖPÜŞÜNCE HEM İŞİNİ HEM EŞİNİ KAYBETTİ!

Eski İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock yardımcısı Gina Coladangelo ile bakanlıkta öpüşürken kameraya yakalanınca işini ve eşini kaybetmişti. 9 ay süren davanın ardından Hancock, tek bir suçlama bile olmadan özgürlüğünü kazandı.

9 AY SONUNDA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANDI

Üst düzey avukat Gavin Millar QC, kararı memnuniyetle karşıladı ama bu kadar uzun sürmemesi gerektiğini de vurguladı.

Dokuz ay süren soruşturmanın, en az 35.000 £ 'a mal olduğu belirtildi. Davanın ardından milletvekili Julian Knight, bunun tam bir zaman ve çaba kaybı olduğunun kanıtlandığını söyledi.

Son Güncelleme: 14.04.2022 11:52:01
ETİKETLERSAĞLIK BAKANI SEKRETER