UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"DÜĞÜNÜMÜZ 2 GÜN SÜREBİLİR"

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç 4 Günlük Düğün İddiasını Yanıtladı: ''Düğünümüz 2 Gün Sürebilir''

"DÜĞÜNÜMÜZ 2 GÜN SÜREBİLİR"

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti magazinin gözde çiftleri arasında yer alıyor. Ayrılık haberleriyle gündemi sarsan ikili çok geçmeden barışmıştı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'e evlilik teklifi etmiş ve 'Evet!' cevabını almıştı. Düğün tarihleriyle alakalı sürekli yeni iddialar ortaya atılmıştı. Ortaya atılanlar sonrasında Oğuzhan Koç, 'Söyleyin bari bize nerede, ne zaman evlenelim diye. Ona göre hazırlanalım biz de...' diyerek çıkan iddiaları yalanlamıştı. Yaza nikah masasına oturacakları konuşulan gözde çift geçtiğimiz akşam Bebek'te görüntülendi. 4 gün düğün yapacakları konuşulan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi, 'Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmeyi planlıyoruz.' dedi. İşte detaylar...

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti geçtiğimiz aralık ayında çıktıkları Paris tatilinden döndükten sonra bir anda ayrılık kararı almışlardı. Bir ay boyunca ayrı kalan çiftin barıştığı öğrenilmişti. Ünlü popçu Koç ‘Dünyadan Uzak’ şarkısıyla Özdemir'e evlenme teklifi etmişti. Şimdilerde karnında kelebekler uçuşan ikiliyi düğün telaşı sardı.

Yaz aylarında nikah masasına oturmaya hazırlandıkları haberleriyle magazin gündeminden düşmeyen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, düğün törenlerinin 4 gün süreceği yönünde ortaya atılan iddialara açıklık getirdiler.

Sevilen çift, 'Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur.' dedi.

Son Güncelleme: 14.04.2022 12:53:22