UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

POLİSE SİLAHLI SALDIRI: ZANLI YAKALANDI

Adana'nın Yüreğir ilçesinde silah bulundurma suçundan aranan bir kişiyi gözaltına almaya giden polis memuru, uğradığı silahlı saldırı sonucu göğsünden vurularak ağır yaralandı.

POLİSE SİLAHLI SALDIRI: ZANLI YAKALANDI

Adana merkez Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi 1327 sokakta meydana gelen olayda, uyuşturucu ve silah ticareti suçundan aranması olan Süleyman Işık'ın evde olduğunu tespit eden polisler gözaltına almak için şahsın evine geldi. Bu sırada Işık, polislerin kendisini almaya geldiğini görür görmez balkondan pompalı tüfekle ateş açtı. Bu sırada Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yüreğir Araştırma Ekipleri'nde görevli polis memuru Hasan Arık göğsünden, ismi öğrenilemeyen diğer polis memuru ise sırtından yaralandı.

POLİSİ YARALAYAN ZANLI YAKALANDI

Yaralı polisler, ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırgan ise arka sokağa kaçtı. Özel Harekat Polislerinin de desteğiyle Işık, saklandığı evden polis ekipleri tarafından alındı. Saldırganın kaçtığı evden alınma anıysa kameralar tarafından görüntülendi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, yakalanan zanlı yoğun güvenlik önlemleri altında Adana emniyetine sevk edildi.

 

Son Güncelleme: 16.04.2022 14:11:21
ETİKETLERadana yüreğir