UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NİHAT HATİPOĞLU'NA ''PHOTOSHOP YAPAN KADINLAR'' SORUSU SORULDU!

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na ''Kadınlar sosyal medyada photoshop yapıyorlar, bizi kandırıyorlar, kul hakkına girer mi?'' sorusu soruldu. Hatipoğlu soruyu soran gence "Senin canın çok yanmış herhalde'' diye esprili bir yanıt verirken, programda yaşanan diyalog bir anda sosyal medyada gündem oldu.

NİHAT HATİPOĞLU'NA ''PHOTOSHOP YAPAN KADINLAR'' SORUSU SORULDU!

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Sahur programında Ramazan ayı boyunca izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Canlı yayında konukların sorularını yanıtlayan Hatipoğlu'na gelen bazı sorular ise izleyicileri şaşkına çevirmeyi başarıyor.

'KADINLARIN PHOTOSOP YAPMASI KUL HAKKINA GİRER Mİ?'

Son yayınlanan programda Feysel Karasöğüt isimli bir vatandaş Hatipoğlu'na 'Kadınlar sosyal medyada photoshop yapıyorlar, bizi kandırıyorlar, kul hakkına girer mi?' diye sordu.

HATİPOĞLU'NDAN İLGİNÇ YANIT: SENİN CANIN YANMIŞ HERALDE

Hatipoğlu ise soruya "Niyet iyiyse, evlenmek ise bu durumda fotoğrafın gerçek olması gerekir. Evleneceği kişiye gerçekleri söylemesi gerekir" diye yanıt verdi. "İlginç bir soru" sözleriyle konuşmasına devam eden Hatipoğlu, "Senin canın çok yanmış herhalde. Feysel, yabana atılmaz bir soru sordu' diyerek ekledi.

Son Güncelleme: 17.04.2022 10:31:49
ETİKETLERnihat hatipoğlu