UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENOMENLER BİRBİRİNE GİRDİ! TEKME TOKAT...

OnlyFans fenomenleri Astrid Wett ve Elle Broke birbirine girdi. Sosyal medyada bir anda popüler olan görüntülerde Astrid Wett OnlyFans’ta rakibi olduğu Elle Broke’a tokat attı. Fanatik bir şekilde Chelsea ve Man City futbol takımlarının taraftarı olan ikilinin bir gece kulübünde yaşadığı tartışmada tekme ve tokatlar havalarda uçuştu.

FENOMENLER BİRBİRİNE GİRDİ! TEKME TOKAT...

İki OnlyFans yıldızı arasındaki futbol rekabeti bir gece kulübünün güvenlik kameralarına yansıdı. 21 yaşındaki Chelsea taraftarı olan Astrid Wett ve 24 yaşındaki Man City hayranı Elle Brooke holiganlığın sınırlarını aştı. Silinen bir TikTok videosunda futbol takımları yüzünden birbirine giren fenomenlerin kavgasını çevredekiler şaşkınlık içinde izledi.

Wett attığı tokadın ardından tartışmanın büyümesi üzerinde vücudunda oluşan morlukları gösterdi. Wett, “Üzerime önce içki fırlattı ardından ise bana saldırdı. Ben tamamen uzak durmaya çalıştım ancak olaylar bir anda kontrolden çıktı” dedi.

Sosyal medyada hesabından boynundaki morluğu paylaşan Wett, “Tek pişmanlığım hedefi net bir şekilde vuramamak” diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.04.2022 16:01:53
ETİKETLERfenomen