UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİLENCİ, KENDİNİ ARABANIN ÖNÜNE ATARAK BAYILMA NUMARASI YAPTI

İstanbul Şişli'de seyir halindeki aracın önüne kendini atan dilenci, bayılma numarası yaptı. Vatandaşlar dilencinin oraya sürekli geldiğini ve aynı numarayla dilendiği söyledi. O anlar ise yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünün kamerasına yansıdı.

DİLENCİ, KENDİNİ ARABANIN ÖNÜNE ATARAK BAYILMA NUMARASI YAPTI

Geçtiğimiz gün Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde meydana gelen olayda cadde üzerinde harekete geçmeyi bekleyen dilenci, bir süre sonra kendisini seyir halindeki bir aracın önüne atarak bayılma numarası yaptı. Kendisine yardıma gelen vatandaşlar, şahsı olduğu yerden kaldırıp kaldırıma taşıdı.

HEP AYNI NUMARA

Bayıldığını, hasta olduğunu ve paraya ihtiyacı olduğunu öne süren dilenci, çevredekilerden yardım istedi. Bayılma numarası yapan dilencinin oraya sürekli olarak geldiği ve aynı numarayla dilendiği ortaya çıktı. O anlar ise yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünün kamerasına saniye saniye yansıdı.

"BURALARDA AYILAN BAYILAN ÇOK OLUYOR"

Aynı cadde üzerinde esnaflık yapan Fatih Armanlı, "Buralarda bu tarz dilenciler, bu tarz ayılan, bayılanlar çok oluyor. Yani artık normal karşılıyoruz. Genelde çoğu inandırıcı ve gerçek değil. Bunlara inanmasınlar. Bu insanları dikkate almasınlar. Geliyorlar, dileniyorlar burada. Kendilerini yola atıyorlar. Sürekli olarak hasta taklidi yapıyorlar. Çok fazla var. Bayılıyor sonra para istiyor. Hasta olduğunu belirtiyor. Onun haricinde dileniyor. Burada bu tarz çok fazla insan var. Vatandaşlar da onları görüp cebine para koyuyor, onlar da ajitasyon yapıyor tabii ki. Burada arada bir oluyor böyle durumlar görüyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 18.04.2022 18:45:37
ETİKETLERşişli