UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADRIANA LIMA’NIN GÖBEĞİ SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ!

Önceki gün düzenlediği cinsiyet partisiyle erkek bebeği olacağını açıklayan Adriana Lima, Alexander Wang defilesinde yürüdü. Lima'nın karın şeklini gören sosyal medya kullanıcıları şaşırıp kalırken ünlü mankenin karın kası operasyonu yaptırdığı iddia edildi.40 yaşındaki dünyaca ünlü model Adriana Lima, şubat ayında TikTok hesabından yayınladığı video ile 3. kez anne olacağını duyurdu. 7 aydır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Lima'nın bir erkek bebeği dünyaya gelecek.

ADRIANA LIMA’NIN GÖBEĞİ SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ!

KARIN ŞEKLİ KAFALARI KARIŞTIRDI

Hamileliğinde çalışmaya devam eden Adriana Lima, Alexander Wang defilesinde sahneye çıktı. Ünlü model, büyüyen göbeğini gösteren tasarım siyah bir elbise giydi. Podyuma çıkan Lima'nın karnının şekli ise dikkatlerden kaçmadı. Uzun yıllardır spor yapan modelin karın kasları varken hamile kaldığı için göbek şeklinin farklı olduğu ileri sürüldü. Bunun yanı sıra ünlü model karın kası ameliyatı olduğu da konuşulanlar arasında.

3. kez hamile olan Adriana Lima'nın göbeğinin şekli herkesi şaşkına çevirdi: 20 yıllık ebeyim ilk kez böyle gördüm

"20 YILLIK EBEYİM İLK KEZ GÖRÜYORUM"

Adriana Lima'nın karın şeklini gören sosyal medya kullanıcıları, "20 yıllık ebeyim ilk defa böyle hamile göbeği gördüm" ve "Karın kası operasyonu yaptırdığı çok belli" yorumlarını yaptı. İşte Adriana Lima için yapılan bazı yorumlar...

 

 

Son Güncelleme: 20.04.2022 14:12:34
ETİKETLERadrıana lima