UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM İKRAMİYESİ AÇIKLAMASI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, emekli bayram ikramiyesi ile ilgili açıklama yaptı. TBMM'den çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Erdoğan, 'Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak?' sorusuna net bir yanıt verdi. Erdoğan, sığınmacı tartışmalarına da son noktayı koydu. İşte Başkan Erdoğan'ın son dakika açıklamaları ve detaylar...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM İKRAMİYESİ AÇIKLAMASI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısına katıldı. Erdoğan, burada çok önemli açıklamalar yaptı. Partisine yeni katılan Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok'un rozetini takan Erdoğan daha sonra Meclis'ten ayrıldı. Erdoğan, TBMM'den çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, merakla beklenen, 'Emekli bayram ikramiyesi zammı olacak mı? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak?' sorularına da yanıt verdi. Erdoğan, yine günemin sıcak konularından olan sığınmacı tartışmasına da son noktayı koydu.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK? BAŞKAN ERDOĞAN'DAN NET YANIT

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosya Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamalarını destekledi. Erdoğan, emekli bayram ikramiyesinin Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in dün katıldığı bir programda açıkladığı gibi 1100 TL olacağını söyledi. Erdoğan, "Çalışma Bakanım ne dediyse doğrudur." ifadelerini kullandı.

SIĞINMACI TARTIŞMASINA SON NOKTAYI KOYDU

Erdoğan, sığınmacı tartışmaları ile ilgili soruya ise, "Süleyman Bey'in dediği doğrudur. Biz sığınmacıları kovan değil kucaklayan bir iktidarız ve onlara bütün Kuzey Suriye'deki briket evlerin bitişiyle birlikte onları oralara dönüşünü sağlayacağız. Huzurlu bir ortam sağlanınca zaten kendileri gönüllü olarak oraya dönecektir" dedi.

Son Güncelleme: 20.04.2022 15:52:37