UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVİVOR’DA DÜN NELER OLDU?

Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? soruları üzerinden araştırılmaya devam ediliyor. Merak konusu olan Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? sorularının yanıtları ve tüm detaylar.

SURVİVOR’DA DÜN NELER OLDU?

Survivor 2022'nin TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlan son bölümünde yeniden şekillenen ünlüler ve gönüllüler takımları arasında yeni takımlarla oynanan ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu parkurda mücadele veren takımlardan en başarılı perfomansı gösteren takım dokunulmazlık zırhını alırken kaybeden takım kritik ada konseyinde eleme adayı çıkardı. Survivor son bölüm detaylarını merak edenler ise Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? sorularına cevap aramaya devam ediyor.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

TV8 ile Survivor eleme adayı seçilen isim ve dokunulmazlığı kazanan takımla ilgili detaylar şöyle;

22 Nisan 2022 Cuma günü TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları yeni üyeleriyle ilk dokunulmazlık oyunu için zorlu parkurda sahne aldı.

Dokunulmazlık oyunu için kadınlar ve erkekler arasında oynanan etaplar sonunda yeni ünlüler ve gönüllüler takımları haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım olmak için son oyuna çıktı.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan kritik dokunulmazlık oyununda Sude ile Nagihan arasında oynanan son sayı mücadelesinde Nagihan kazanarak yeni takımına 3. sayısını ve dokunulmazlığı kazandırdı. Böylelikle yeni takımlarla ilk dokunulmazlık oyununun galibi gönüllüler oldu.

 

SURVİVOR ÖDÜLÜ NEDİR?

Dokunulmazlık oyununda kazanan gönüllüler takımı yemek yeme ödülünün sahibi oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU - YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star son bölümde dokunulmazlığı kazanan gönüllüler takımı kritik ada konseyine rahat şekilde giderken kaybeden yeni ünlüler takımı kendi içerisinde eleme adayı seçimi yaptı.

 

Yapılan oylama şöyle şekillendi;

SUDE - 2
GÖKHAN - 5
ANIL - 1

Bu sonuçla en fazla oy alan Gökhan ilk eleme adayı seçilerek yokluk adasına gönderildi.

Son Güncelleme: 23.04.2022 12:35:45