UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ KIZ KUCAĞINDA BEBEKLE KENDİSİNİ KAÇIRAN ADAMIN EVİNDE...

Bursa'da polis ekiplerince düzenlenen baskında, ailesinin bir televizyon programında Hicran Ö.'yü kaçırıp, zorla alıkoyduğunu belirttiği şüpheli Yaşar Ş., yakalanarak, gözaltına alındı. Şahin, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Hicran Ö. emniyetteki ilk ifadesinde, zanlının dışarıya çıktığı zamanlar kapıyı üzerine kilitlediğini ve tek başına dışarıya çıkmasına izin vermediğini söyledi.

GENÇ KIZ KUCAĞINDA BEBEKLE KENDİSİNİ KAÇIRAN ADAMIN EVİNDE...

Bir kanalda yayınlanan televizyon programına çıkan Hicran Ö.'nün (19) yakınları, Hicran Ö.'nün Yaşar Ş. (59) tarafından kaçırılıp ardından zorla alıkonulduktan sonra ölümle tehdit ettiğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturma başlattı. Hicran Ö.'nün program görevlilerinden "beni kurtarın" şeklinde yardım istediğini tespit eden ekipler, yaşlı adamın adresini tespit etti.

EKİPLERİN DÜZENLEDİĞİ OPERASYON SONUCU GENÇ KADIN KURTARILDI

Hicran Ö.'nün alıkonulduğu merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'ndeki Yaşar Ş.'nin evine baskın yapan ekipler, Hicran Ö.'yü kurtardı. Yaşar Ş. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Hicran Ö., emniyetteki ilk ifadesinde, Yaşar Ş.'nin evden dışarıya çıktığı zamanlar kapıyı üzerine kilitlediğini ve tek başına dışarıya çıkmasına izin vermediğini söyledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yaşar Ş., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HİCRAN'IN KUCAĞINDAKİ BEBEK DİKKATLERDEN KAÇMADI

Basın mensuplarının kameralarına yansıyan görüntülerde ise genç kadının kucağında bir de bebek olduğu görülürken, bunun istek dışı birlikte olduğu Yaşar Ş.'den olduğu iddia edildi.

 

Son Güncelleme: 23.04.2022 13:21:25
ETİKETLERBURSA HİCRAN Ö.