UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİ KADINI TAKİP EDİP FOTOĞRAFINI ÇEKTİ MEYDAN DAYAĞI YEDİ

Taksim'de Hamza K. adlı kişi, cadde üzerinde yürüyen Derya B. ve Melike Hande M. isimli iki kadını önce bir süre takip etti. Daha sonra ise iki kadına sözlü tacizde bulunup fotoğraflarını çeken Hamza K., iki kadından gördüğü tepki sonrası kaçmak isterken vatandaşlar tarafından yakalandı. Tacizci, öfkeli kalabalığın elinden zor kurtuldu

İKİ KADINI TAKİP EDİP FOTOĞRAFINI ÇEKTİ MEYDAN DAYAĞI YEDİ

Taksim'de Beyoğlu Evliya Çelebi Mahallesi Meşrutiyet Caddesi üzerinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Hamza K. isimli bir şahıs, cadde üzerinde yürüyen Derya B. ve Melike Hande M. isimli iki kadını bir süre takip etti. Kadınların yanına yaklaşan şahıs sözle taciz etmeye başladı.

2 KADINI ÖNCE SÖZLÜ TACİZ ETTİ, SONRA FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

Kadınların reddettiği adam bu kez de fotoğraflarını çekemeye çalıştı. Derya B. şahsın kendi fotoğraflarını çektiğini fark edince tepki göstererek cep telefonunu almak istedi. Bunun üzerine şahıs kadınlarını iterek kaçmaya başladı. Kadınların bağırması üzerine çevredeki vatandaşlar, koşarak kaçmaya çalışan şahsı kıskıvrak yakaladı.

POLİS, TACİZCİYİ ÖFKELİ KALABALIĞIN ELİNDEN ZOR KURTARDI

Vatandaş tarafından darbedilen şahıs, polis ekiplerine teslim edildi. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. İhbarda bulunulması üzerine kısa sürede olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri, Hamza K.'yı gözaltına aldı. Şahıs hastanede sağlık raporu alınmasının ardından ifadesi alınmak ve adli işlemleri yapılmak üzere Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi. Şahısın sözlü ifadesinde bayan şahıstan hoşlandığını tanışmak amacıyla çay ısmarlamak istediğini söylediği öğrenildi.

Öte yandan olayla ilgili şahsın, kadınların kendisinden şikayetçi olmaması nedeniyle savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 24.04.2022 12:11:24
ETİKETLERhamza k aksim taciz