UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PRENS HARRY VE PRENS WİLLİAM ARASINDAKİ KISKANÇLIK KRİZİ

İngiliz Kraliyet Ailesi hakkında biyografik kitaplar hazırlayan Tina Brown, Prens Harry ve ağabeyi Prens William'ın arasındaki problemi yazdı.

PRENS HARRY VE PRENS WİLLİAM ARASINDAKİ KISKANÇLIK KRİZİ

Kraliyet biyografi yazarı Tina Brown, İngiliz Kraliyet Ailesi’ndeki prens kavgasını yazdı.

Meghan Markle’la evlendikten sonra Kraliyet Ailesi'nden resmi olarak ayrılan Prens Harry, bağlarını tamamen kopartmış ve kendine yeni bir yol çizmişti.

2020 yılında eşi Markle’la ABD’ye yerleşen Prens, farklı projelerle hayatlarına devam edeceklerini açıklamıştı.

İddiaya göre iki prensin kavgası, Meghan Markle’ın Kraliyet Ailesi'ne girmeden önce de vardı.  Kraliyet biyografi yazarı Tina Brown, iki kardeşin yıllardır rekabet içinde olduklarını ve Harry’nin William’ı kıskandığını öne sürdü.

Kıskançlık krizi

“The Palace Papers” kitabında bu iddialara yer veren Brown, iki kardeş arasındaki ilişkinin, kraliyet hakkındaki ortak çıkarları konusunda bir rekabet içinde oldukları için, Meghan Markle hayatlarına dahil olmadan önce gerginleştiğini söylüyor.

Brown, “Kardeşler arasındaki sürtüşme, profesyonel hayatları nedeniyle tırmandı. William, babasının mülkiyeti söz konusu olduğunda hiyerarşiye saygılı olması gerektiğini biliyordu, ancak kardeşine katılmaya daha az istekliydi.” diyor.

Son Güncelleme: 25.04.2022 11:07:32